MCT oil 500 ml

E
Q
X
 
Kód zboží:51106011
Výrobce:Musclesport
Dostupnost:skladem
 
Cena:374 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MCT oil 500 ml

MCT olej je tuk, který se získává frakční destilací palmového, palmojádrového a kokosového tuku. Tím se získává olejová složka, která obsahuje téměř čistý olej s obsahem mastných kyselin se střední délkou řetězce mastných kyselin (Medium Chain Triacylglycerols) C-6, C-8, C-10. MCT olej je specifická surovina, která se v organismu využívá poněkud jiným způsobem, než klasické tuky.

Dají se díky němu nabírat více svaly (protože chrání proteiny před znehodnocením), dá se díky němu spalovat tuk (protože podporuje uvolňování tuku z podkoží), dá se díky němu zvyšovat výkon (protože šetří svalový glykogen).

U MCT oleje se vyskytuje tzv. metabolický paradox. Pokud je ve stravě zajištěn dostatečný příjem proteinů a sacharidů, pomáhá MCT olej spíše nárůstu hmotnosti. Pokud příjem sacharidů a proteinů omezíme, MCT olej nám pomáhá spalovat tuk a zrychluje metabolismus. Je také vhodný pro vytrvalostní sportovce.

MCT oleje pro účely redukční diety vhodné přijímat v malých dávkách během dne, nejlépe jako součást zálivky zeleninového salátu. Je bez chuti a bez zápachu a je velmi univerzální a obzvláště vhodný pro přípravu energetických jídel, proteinových koktejlů. Může se také používat jako běžný kuchyňský olej a do salátů.

MCT olej získal na oblíbenosti nejen u sportovců, kteří se snaží zvýšit hladinu energie a zlepšit vytrvalost během intenzivního cvičení, stejně tak slouží jako alternativní zdroj energie pro sportovce s vysokoproteinovou, nízkosacharidovou stravou, ale i u lidí snažících se zbavit se přebytečného tuku.
Složení:
MCT olej.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota3412 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Tuky100 g
Vláknina0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
MCT tuky100 g
Dávkování:
MCT olej se zásadně konzumuje s jídlem, nejlépe přidáním do zeleninových salátů. Případně lze přidat do džusu nebo jogurtu. Vhodné je začít příjem po menších dávkách, zpravidla se přijímá 3 až 5 ml denně. Postupně lze zvyšovat dávku až na 30 ml denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MCT olej 500 ml

Gamma Oryzanol 120 kapslí 200 mg

Saw Palmetto 100 tablet

True MCT 500 ml




Výrobky značky:

Kategorie