The Cortisol Blockers 60 kapslí

S
E
Q
E
X
V
 
Kód zboží:02101011
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:489 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

The Cortisol Blockers 60 kapslí

AmixTM The Cortisol Blocker´s je prémiový produkt založený na unikátní kombinaci světově známého fosfolipidu fosfatidylserinu a extraktu rostliny bakopy drobnolisté. Bakopa drobnolistá podporuje centrální nervový systém, paměťové a mozkové tonikum, pozitivně ovlivňuje hyppocampus.

AmixTM The Cortisol Blocker´s je navíc obohacen o L-Tyrosin, L-Tryptofan, Alfa-lipoovou kyselinu a vitamín B6, který mimo jiné přispívá k normální funkci nervového systému, pomáhá k přirozenému metabolismu bílkovin a glykogenu, podporuje redukci únavy, vyčerpanosti a přispívá k regulaci hormonální aktivity.
Složení:
fosfatidylserin (obohacený sojový lecitin) 400 mg, želatinová kapsle (vyrobena z čisté želatiny, vody, barviva: oxidu titaničitého), L-tryptofan 200 mg, extrakt z bakopy drobnolisté 200 mg, L-tyrosin 200 mg, alfa-lipoová kyselina 100 mg, stabilizátor: hydroxypropylmetylcelulóza Methocel®, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý; pyridoxin HCl (vit.B6 - 10 mg – 714 %*).

*RHP – referenční hodnota příjmu
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B6 - pyridoxin5 mg
Aminokyseliny v 1 kapsli:
L-Tryptofan100 mg
L-Tyrosin100 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
extrakt z bakopy drobnolisté100 mg
Fosfatidylserin200 mg
Dávkování:
Jako doplněk stravy užívejte 1 kapsli, nejlépe s lehkým jídlem po fyzické námaze a 1 kapsli před spaním. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Coffi Time 90 kapslí

Testo Booster 120 kapslí

Braintus thunder 90 kapslí

Guarex® Energy Mental SHOT 20 x 60 ml BOX Mojito




Výrobky značky:

Kategorie