Guarana 120 kapslí Paullinia cupana

E
Q
X
V
 
Kód zboží:82104001
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:389 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Guarana 120 kapslí

Guarana patří mezi nejsilnější legální stimulanty. Je nenávyková a velice šetrná. Účinky guarany poznali již před staletími různé amazonské kmeny indiánů a využívali ji jako silný povzbuzující prostředek.

Mleté semeno obsahuje přibližně 4% kofeinu, což je téměř 2x tolik než obsahuje káva. Navíc díky obsahu theofylinu a theobrominu působí mnohem déle (až 5 hodin) a účinek není tak agresivní.

Guarana podporuje fyzickou i psychickou vitalitu člověka. Již domorodé indiánské kmeny Jižní Ameriky věděly, že do boje se bez guarany nevydává. Dodává energii v dobách únavy a napětí.
Má vliv na metabolismus tuků, ovlivňuje a napomáhá normalizovat hmotnost. Je velice účinná při redukčních dietách. Podle našich zkušeností lidé pociťují při užívání guarany větší pocit sytosti a tedy menší potřebu doplňování energie nevhodnými potravinami obsahující tzv. rychlé cukry. Je pomocníkem, který nám pomáhá udržovat naši hmotnost pod kontrolou.

Obsahuje kofein, který pomáhá zvýšit bdělost a zlepšit koncentraci a podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, podává se i jako digestiv po jídle.
Složení:
Guarana - Paulinia cupana plod 500 mg/tobolka. 1 tobolka obsahuje 20mg kofeinu (4mg kofeinu/100mg guarany).
Obal kapsle: HPMC (hypromelosa).

Kapsle jsou rostlinného původu vhodné i pro vegetariány či vegany.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Guarana extrakt100000 mg
Dávkování:
2-10 tobolek denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Caffeine Kofein 60 kapslí

Guarana 100 kapslí

Natural Caffeine PurCaf 60 vege caps

Caffein 200 mg + green tea 300 mg 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie