ECA 90 kapslí

S
E
Q
D
X
F
V
 
Kód zboží:59104001
Výrobce:Vemoherb
Dostupnost:skladem
 
Cena:387 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ECA 90 kapslí

ECA „NATURAL EPHEDRINE/CAFFEINE/ACYLPIRINE ALTERNATIVE“.
Originální kombinace termogenních stimulátorů „made in east block“, v ideálním stechiometrickém poměru 20:1:1 (kofein:synefrin:salycin), prověřená vrcholovými sportovci a atlety. Vyrobeno a kontrolováno v souladu s normami ISO9001/HACCP.
Složení:
veganská kapsle obsahuje: 200 mg bezvodý kofein (caffeine anhydrous), 60 mg Salix Alba extrakt – standardizovaný na obsah 9 mg salycinu, 35 mg Citrus aurantium extrakt - standardizovaný na obsah 10 mg synefrinu, zahušťovadlo maltodextrin, protispékavé látky (fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý), obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza).

Doplněk stravy. Obsahuje kofein (200 mg / 1 kapsle). Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Energetická hodnota50 kJ
Energetická hodnota12 kCal
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Citrus Aurantium Extrakt35 mg
Salicin - White willow bark9 mg
Salix60 mg
Synefrin10 mg
Bezvodný kofein200 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně. Zapijte dostatečně vodou. Dávkujte cca 20-30 minut před zahájením tréninkové jednotky (Pozn. CZ legislativa povoluje maximální denní dávku synefrinu 10 mg, proto lze doporučit pouze dávku 1 kapsle denně, kterou nikdy nepřekračujte! Originální bulharská specifikace pro silové sportovce doporučuje 1 – 3 kapsle denně). Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu. Skladujte na suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření, do 25°C. Neužívejte v případě citlivosti na účinky kofeinu. V případě konzumace kofeinu na předpis, nekonzumujte bez konzultace s lékařem! V případě kardiovaskulárních chorob/ hypertenze konzultujte s lékařem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Power Guarana 100 kapslí

Supreme pure Caffeine 200 g

Caffeine + Synephrine 90 kapslí

Caffeine 120 tablet




Výrobky značky:

Kategorie