Caffeine energy 90 kapslí

D
E
Q
B
X
V
 
Kód zboží:33104001
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:90 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Caffein energy 90 kapslí

Pokud hledáte něco, co Vás nakopne před tréninkem nebo se cítíte celý den vyčerpaní, CAFFEINE ENERGY je správná volba jak překonat únavu a vydat ze sebe ten nejlepší výkon.

01 Stimuluje centrální nervovou soustavu.
02 Zvyšuje výkonnost u vytrvalostních sportů.
03 Pozitivně působí na koncentraci a psychickou aktivitu.
04 Oddaluje pocit únavy.
04 Podporuje spalování tuků.

Kofein je přírodní stimulant, který příznivě ovlivňuje centrální nervový systém a srdeční činnost. Dočasně potlačuje únavu a napomáhá vyšší koncentraci. Kofein není známý jen jako „ nakopávač“, ale má i přímý vliv na spalování tuku.

Složení:
Kofein bezvodý, mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý E470b, fosforečnan vápenatý E341

Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Kofein100 mg
Dávkování:
1 – 2 kapsle za den . Neužívejte před spaním a na prázdný žaludek. Zapijte dostatečným množstvím vody. Doplněk stravy. Obsahuje kofein. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Určeno pro zvláštní výživu. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

ECA 90 kapslí

Caffeine - Kofein 60 kapslí

Guarana 300 kapslí

Caffeine 120 tablet




Výrobky značky:

Kategorie