BCAA 490g

R
E
B
S
 
Kód zboží:61041201
Výrobce:Voxberg
Dostupnost:skladem
 
Cena:679 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BCAA 490g

BCAA

Doplněk stravy se sladidlem.

Aminokyseliny leucin, isoleucin a valin v poměru 2:1:1.

Aminokyseliny s větveným řetězcem (leucin, izoleucin a valin) výrazně podporují fyzický výkon, regeneraci a růst svalů. Proč přidaný leucin? Konkrétně tato aminokyselina má vlastnosti související s aktivací signální cesty mTOR, která je spouštěčem proteosyntézy.

BCAA v bodech:

- Esenciální aminokyseliny - tělo si je nedokáže samo vytvořit, proto je třeba je dodávat ve stravě nebo v doplňcích stravy.
- Optimální poměr 2:1:1 - V našich BCAA je přesně vyvážený poměr všech tří látek pro nejlepší možnou podporu vašeho výkonu, regenerace a růstu svalů.
- Pomocník při regeneraci - na rozdíl od jiných aminokyselin jsou všechny tři BCAA metabolizovány přímo ve svalech, kterým poskytují palivo pro výkon a regeneraci.
- Nejkvalitnější suroviny - bílkoviny používané k výrobě BCAA pocházejí převážně z Evropské Unie a jejich kvalita je přísně kontrolována.
- Chutná skvěle - na chuti našich výrobků nám opravdu záleží.

Proč Voxberg?

- Prémiová slovenská značka
- Přímý výrobce - vlastní vývoj a výzkum
- Reschers Food Innovations - spolupráce s prestižními institucemi
- Nejnovější vědecké poznatky v praxi
- IFS certifikace a autorizace
- Kontrola celého výrobního procesu
- Využití surovin s nejvyšším ratingem
Složení:
Složení v 7 g: L-leucin 3 g, L-isoleucin 1,5 g, L-valin 1,5 g, přírodní aromata, barvivo: karamel, regulátor kyselosti: kyselina citronová, vláknina z čekanky, sladidlo: sukraloza.

Aktivní látky: v 7 g*
BCAA 6 g
L-leucin 3 g
L-isoleucin 1,5 g
L-valin 1,5 g
*7 g odpovídá jedné dávce (1 odměrce)
Dávkování:
7 g prášku (1 odměrku) smíchejte s 300 ml vody (doporučuje se studená), protřepejte minimálně po dobu 15 až 20 sekund a vypijte. Balení obsahuje 70 dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro fenylketonuriky. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některé z látek uvedených ve složení produktu. Nezapomínejte na význam pestré a vyvážené stravy. Může obsahovat lepek, vejce, sóju, sezam, arašídy a skořápkové plody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

EAA 5750 mg 150 kapslí

BCAA with pepform 2000 240 tablet

EAA 500g

BS BLADE BCAA 2-1-1 powder 14 g




Výrobky značky:

Kategorie