Adult Gummies 30 gummies 99g Želé s probiotiky pro dospělé

I
Z
R
 
Kód zboží:56913031
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:376 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Adult Gummies 30 gummies 99g Želé s probiotiky pro dospělé

Ideální pro všechny, kteří si chtějí pochutnat a zároveň podpořit zažívací trakt. Želé s ovocnou příchutí zachutná každému a zároveň poskytne probiotikum, prebiotikum, vápník, zinek a vitamín D3.
Želé Adult Gummies skvěle chutná a přitom neobsahuje žádná umělá sladidla ani konzervanty. Mají skvělou ovocnou příchuť (jablka, maliny, jahody a černý rybíz) a jsou vhodné i pro vegany!

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
Ovocné koncentráty (jablečná šťáva, jablečné pyré, jahodové pyré, malinové pyré, ostružinové pyré), fruktooligosacharidy (FOS), vápník (fosforečnan vápenatý), koncentrát citrónové šťávy, zinek (glukonát zinečnatý), koncentrát šťávy z černé mrkve, želírující činidlo pektin, citrusová vláknina, živé kultury: Bacillus coagulans Unique IS-2, přírodní aroma, vitamín D3 (cholekalciferol).
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín D3400 IU
Vápník120 mg
Zinek8 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky5 miliard
fruktooligosacharidy850 mg
živé kultury37.5 mg
Dávkování:
Berte 1 želé denně. Upozornění: Nevhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Super Digestive Enzymes with Probiotics 60 kapslí

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Enzy 7! digestive enzymes 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie