Bifido & Fibre 10 x 6g sáček Probiotika při zácpě

I
Z
R
 
Kód zboží:56913013
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:231 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Bifido & Fibre 30 x 6g sáček Probiotika při zácpě

Optibac Bifido & Fibre obsahuje probiotikum a vlákninu určenou speciálně pro podporu během zácpy, nepravidelného vyprazdňování a špatně fungujícího zažívání. Obsahuje probiotikum Bifidobacterium lactis BB-12® a přidanou vlákninu, které společně podporují pravidelnou funkci zažívání. Obsažená probiotika a vláknina fungují šetrným způsobem, nezpůsobují akutní obtíže a nevzniká na nich závislost.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
Fruktooligosacharidy, živá kultura: Bifidobacterium lactis BB-12®, fruktóza; protispékavá látka oxid křemičitý.
Průměrné nutriční informace v 1 denní dávce:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky25 miliard
fruktooligosacharidy4 mg
živé kultury90 mg
Dávkování:
Berte 1 sáček denně, je možno navýšit až na 4 sáčky denně. Pro dlouhodobé užívání je doporučen 1 sáček denně. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Every Day 90 kapslí Probiotika pro každý den

On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách




Výrobky značky:

Kategorie