Prebio Fibre Powder 150g Organic

 
Kód zboží:66061009
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:559 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Prebio Fibre Powder 150g Organic

PREBIO FIBRE POWDER ORGANIC (BIO vláknina z akácie a baobabu)

Doplněk stravy v BIO kvalitě.

- BIO prebiotická vláknina z akácie a baobabu
- Podpora mikrobiomu
- Potrava pro prospěšné biokultury
- 100% aktivních složek
- Lze přidat do vody, smoothies, jogurtů nebo cereálií

Prebio Fibre Powder obsahuje BIO prášek z baobabové pryskyřice a BIO prášek z akáciové dužniny. Tyto dvě složky pocházejí z udržitelného pěstitelství ve střední Africe, dke jejich produkce podporuje místní komunity. Tyto látky fungují ve vodě jako rozpustná vláknina a prebiotikum. Putují zažívacím traktem do střeva, kde pomáhají vyživovat prospěšné biokultury a zlepšují tak stav střevního mikrobiomu.

Baobab je bohatý zdroj mikroživin, jehož plody se tradičně konzumují už po tisíciletí. Pro své výrazné benefity je baobab nazýván stromem života. Akáciová dužnina (nebo akáciová guma) se nejdříve opatrně získává z akáciového keře nebo stromu a poté je pečlivě sušena na slunci. Příjemně chutnající prášek lze přidat do vody, jogurtů, smoothies nebo cereálií, doplněk obsahuje celkem 30 dávek.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- Podporu mikrobiomu
- Podporu zažívacího traktu

Produkty značky Viridian Nutrition obsahují pouze čistou směs bioaktivních složek = 100% aktivních látek a 0% balastních aditiv a pojiv. Viridian Nutrition garantuje špičkovou kvalitu a čistotu svých produktů důslednou kontrolou celého výrobního procesu. A to od semínka až po finální produkt = spolupracuje s lokálními producenty a pěstiteli zaměřenými na nejvyšší kvalitu. Z etických důvodů nepoužívá značka Viridian Nutrition ve svých produktech žádný palmový tuk a netestuje své produkty na zvířatech. Všechny obaly produktů jsou 100% ekologické.

ETICKÝ DOPLNĚK STRAVY

Co to vůbec znamená – etický doplněk stravy? Znamená to, že doplňky značky Viridian jsou vyrobené výhradně z kvalitních složek a nenajdete v nich absolutně žádné balastní příměsi. Také pochází z ekologického pěstitelství a nejsou testované na zvířatech. Důležité rovněž je, že značka Viridian je v rodinném vlastnictví, a není součástí žádné farmaceutické ani jiné korporace. Viridian si zakládá na etickém přístupu k zákazníkům i obchodním partnerům, a vždy se snaží o ekologickou nezávadnost svých produktů.
Složení:
Složení v 5 g: akáciová vláknina (Acacia seyal) 2,5 g, dužina z plodů baobabu (Adansonia digitata) 2,5 g. Celkový obsah vlákniny je 67 %.

Aktivní látky: v 5 g*
Akáciová vláknina 2,5 g
Baobab - dužina z plodů 2,5 g
* 5 g odpovídá denní dávce.

Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
akáciová vláknina2500 mg
Baobab 2500 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 5 g prášku (cca 3 čajové lžičky) v jídle nebo pití. Užívejte jednou denně, vždy s jídlem. Balení obsahuje 30 dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Every Day Extra 90 kapslí Probiotika pro každý den

KIDS Gummies 30 gummies 75g Želé s probiotiky pro děti

Digezyme digestive enzymes 90 tablet

Lactase enzyme 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie