Saccharomyces Boulardii 80 kapslí Probiotika při průjmu

I
Z
R
 
Kód zboží:56913025
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:786 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Saccharomyces Boulardii 80 kapslí Probiotika při průjmu

Optibac Saccharomyces boulardii obsahuje probiotika Saccharomyces ve vysoké koncentraci a je určený pro podporu během průjmu a zažívacích obtíží. Hodí se pro muže i ženy, lze jej používat jako pomoc při průjmu nebo jakýchkoli jiných problémech se zažíváním, při cestování (i jako prevenci) nebo při vysoké zátěži. Saccharomyces boulardii obnovují přirozené prostředí a zároveň hubí škodlivé bakterie. Jde o velmi dobře prověřený kmen probiotik, který je po celém světě používán už přes 50 let. Probiotika Saccharomyces boulardii nemusí být v lednici, je tedy možné je nosit kdekoli sebou a užít kdykoli, pokud bychom cítili, že zažívání není v pořádku.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
V 1 vegetariánské kapsli: živé kultury Saccharomyces boulardii, vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky5 miliard
Saccharomyces Boulardii Lynside®275 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně. Je možno navýšit až na 6 kapslí denně. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Těhotné a kojící konzultujte užití s lékařem. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem. Pokud užíváte antimykotika, berte minimálně s 2-hodinovým odstupem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Saccharomyces Boulardii 16 kapslí Probiotika při průjmu

Lacti Mood 30 kapslí

For Women 14 kapslí Probiotika pro ženy

Prebio Fibre Powder 150g Organic




Výrobky značky:

Kategorie