On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách

I
Z
R
 
Kód zboží:56913029
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:202 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách

Doplněk stravy s obsahem tří speciálních druhů probiotik určených po podporu během léčby antibiotiky.
Tyto speciálně vybrané kmeny byly prověřený klinickými zkouškami, aby obstály při současném užívání s antibiotiky a prošly bez úhony kyselým prostředí žaludku.

Obsahují dva druhy kultur z kmenů Lactobacillus a jeden druh kmene Bifidobacterium. Optibac On Antibiotics je určený pro obnovu mikrobiumu poškozeného antibiotiky. Spolu s obnovou rovnováhy prospěšných kultur v zažívacím traktu se obnovuje i obranný štít a celková fyzická i psychická kondice.

Probiotika a antibiotika lze užívat současně, On Antibiotics jsou určená na 10 dnů, jak dlouho typická trvá léčba antibiotiky. Případně je lze užívat i déle - průběžně tak dlouho, jak trvá léčba.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
Stabilizátor bramborový škrob, vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, živé kultury: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Bifidobacterium lactis Lafti B94, Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52; protispékavá látka rostlinný stearan hořečnatý, antioxidant kyselina askorbová.

Upozornění: Může obsahovat stopy sóji a laktózy.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky4.5 miliardy
Bifidobacterium lactis Lafti B945.94 mg
Lactobacillus Acidophilus3.27 mg
Lactobacillus Rhamnosus72.59
živé kultury81.8 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně se snídaní, užívejte během antibiotické léčby a několik dní po ní. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 100 kapslí

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Mage 120 kapslí (Vyprazdňování)




Výrobky značky:

Kategorie