Lactic Acid Bacteria Worx 90 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:57067013
Výrobce:NutriWorks
Dostupnost:skladem
 
Cena:565 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lactic Acid Bacteria Worx 90 kapslí

Lactic Acid Bacteria Worx je silný doplněk určený pro podporu zažívacího traktu, konkrétně pro střevní mikrobiom. Ten je tvořený prospěšnými živými probiotickými kulturami, prostřednictvím kterých dochází ke zpracování zkonzumovaných potravin, transportu živin do organismus a také k syntéze mnoha prospěšných látek (např. některých vitamínů).

Při nerovnováze v mikrobiálním prostředí se tyto funkce zpomalují a dochází ke zhoršení fungování organismu. Lactic Acid Bacteria obsahuje celkem 6 druhů probiotik - Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus a přidaný zinek pro posílení účinku.
Složení:
směs bakterií mléčného kvašení, obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), inulin, citrát zinečnatý, emulgátor (rýžový extrakt, rýžové slupky, arabská guma, slunečnicový olej).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Zinek5 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Směs bakterií5 miliard KTJ mg
Dávkování:
1-2 kapsle denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Every Day Extra 90 kapslí Probiotika pro každý den

KIDS Gummies 30 gummies 75g Želé s probiotiky pro děti

Digezyme digestive enzymes 90 tablet

Travel Abroad 20 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie