Lacti Total 30 kapslí (Probiotika)

I
Z
R
 
Kód zboží:57091303
Výrobce:Nordbo
Dostupnost:skladem
 
Cena:805 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lacti Total 30 kapslí (Probiotika)

Nordbo Lacti Total obsahuje 50 miliard živých bakterií, zastoupených ve 12 (!) kmenech, určených pro komplexní podporu zažívacího traktu. Při stresu, velké psychické nebo fyzické zátěži, vlivem špatného životního stylu, alkoholu, nebo antibiotik, může ve střevech dojít k nerovnováze přirozené mikroflóry. V takovém případě pak dochází k problémům v dalších oblastech. Přirozená mikroflóra v zažívacím ústrojí tvoří cca 80 % buněk imunitního systému v rámci našeho celého těla, proto je jejich optimální fungování velmi důležité. Kapsle (DRcaps®) jsou patentované a chrání obsah proti žaludeční kyselině, takže se bakterie mohou v kapsli dostat až do střevního systému, tedy na místo určení bez jakýchkoliv problémů a v plné síle!

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- komplexní podporu zažívacího traktu
- optimální střevní mikroflóra
Složení:
Inulin, bakterie mléčného kvašení, L-askorbát vápenatý, protispékavá látka stearát hořečnatý, rostlinná kapsle (DRcaps®).
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C15 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně, zapijte vodou. Balení obsahuje 30 dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pharma pro-60 biotic lactospore 60 kapslí probiotika

Every Day Max 30 kapslí Probiotika pro každý den

One Week Flat 28 x 1,5g sáček Probiotika při nadýmání a PMS

Štítná žláza 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie