Stabilolactic 100 tablet

I
Z
 
Kód zboží:45091323
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:279 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lactalin 6000 FCC 150 kapslí (balení na doma)

Vše o laktózové intoleranci a jak si od ní pomoci

Nemůžete si kvůli laktózové intoleranci dopřát takové oblíbené pochoutky, jako je svíčková, mléčné produkty obecně či lahodná káva s mlékem? Tak teď se klidně radujte! Přicházíme s úžasným doplňkem stravy, díky kterému si můžete mléčné dobrůtky vychutnat bez výčitek, ale i bez jakýchkoliv nežádoucích příhod.

Někteří lidé o své laktózové intoleranci vědí, jiní jsou si pouze vědomi toho, že to nesmí přehánět s mléčnými výrobky, jednu věc mají ale společnou: existuje pro ně řešení, které je tohoto problému zbaví. S novým doplňkem stravy Lactalinem totiž zapomenete, že vám kdy mléko a mléčné výrobky nedělaly dobře a budete si moci znovu vychutnávat všechny ty lahůdky, kterých jsme se těžkým srdcem museli zříci. Tak se pojďme spolu podívat, co to vlastně ta laktózová intolerance je a jak ji můžete s Lactalinem řešit!

Co je to laktózová intolerance?

Při intoleranci laktózy náš organismus nedokáže trávit laktózu, čili mléčný cukr. To je způsobeno částečnou či úplnou neschopností organismu produkovat laktázu, důležitý enzym, který se obvykle podílí na rozkládání mléčného cukru ve střevech.

Pokud trápí tato intolerance právě vás, můžete si s mírnou nadsázkou říci, že jste si zachovali ducha starých dob, protože ještě před několika staletími by byla laktózová intolerance naprosto normálním a přirozeným jevem. Mlékem se přece živí pouze mláďata, miminka, ale v průběhu času si lidé navykli přijímat mléko od krav či koz a konzumovat ho prakticky po celý svůj život, proto si lidský organismus navykl na to, že musí mléčný cukr trávit prakticky celý život.

I tak se ale čas od času setkáme s jedinci, jejichž organismus tohoto procesu není schopný a právě tehdy mluvíme o laktózové intoleranci. Jak ale poznáme, že ji máme?

Příznaky laktózové intolerance

Váš organismus není schopen trávit správně mléčný cukr, a tak se laktóza ocitne ve střevech ve stádiu, kdy stále kvasí a to s sebou přirozeně nese trávicí obtíže, jako například zvýšenou plynatost, křeče a bolesti v břiše, nebo také průjem. Tyto příznaky se mohou dostavit už první půlhodinu po požití mléčného výrobku a přetrvávat několik dalších dní. Navíc může při zrychleném průchodu potravy trávicím traktem docházet k nižšímu vstřebávání živin, takže plně nevyužijete všechny živiny obsažené ve vašem jídle.

Laktózová intolerance se často plete s alergií na mléko, ale mezi těmito dvěma jsou určité rozdíly. Poznáte je zejména podle příznaků. Na rozdíl od laktózové intolerance, alergie na mléko může způsobit i kožní obtíže, jako například kopřivku či jiné, většinou svědivé vyrážky. Často se při alergii na kravské mléko můžete setkat i s dýchacími obtížemi (například astma, alergická rýma či kašel).

Jak nám laktózová intolerance může znepříjemnit život?

Možná to na první pohled není zřejmé, ale s laktózovou intolerancí vám z života najednou zmizí takové věci, které byste obvykle brali jako samozřejmost. Zaprvé je velká spousta oblíbených lahůdek mléčným produktem, ač se to na první pohled nemusí zdát. I taková mňamka jako čokoláda nám může v břiše nadělat paseku, trpíme-li laktózovou intolerancí. Spousta dalších zákusků bude najednou také na seznamu zakázaných potravin, ani obyčejné kafe s mlékem či smetánkou už nemůže být náš denní chleba. A svíčková se sedmi o víkendu u babičky? To už vůbec ne.

Naštěstí už ale existuje řešení, které vám můžeme předložit, a to tento úžasný doplněk stravy, Lactalin. Je to vlastně taková kápézetka pro lidi s laktózovou intolerancí. Stále ho noste u sebe, ať si můžete kdykoliv cokoliv dopřát!

Jak Lactalin funguje?

Lactalin obsahuje laktázu, enzym potřebný k rozkládání mléčného cukru, o kterém jsme už výše mluvili. Je to právě ten enzym, který lidem trpícím laktózovou chybí nebo ho není produkováno dostatečné množství. Lactalin vám toto množství doplní a umožní organismu, aby mléčný cukr správně strávil.

Jak ho tedy užívat, aby fungoval přesně tak, jak má? Stačí si před každým mléčným výrobek dát jednu tobolku Lactalinu a je to! Jednodušší to už nemůže být. Ale jak jsme již upozorňovali, noste ho všude s sebou a myslete na to, abyste si ho před nebo i při jídle dali. Protože když zapomenete, rozhodně to nestojí za to, to nám věřte.

Tři druhy Lactalinu

Existují tři druhy Lactalinu a rozdělení je také velice jednoduché, funguje to úplně stejné, jako rozdělení mléka na nízkotučné, polotučné a plnotučné. Tři druhy Lactalinu totiž mají stejná barevná označení jako mléko, aby v tom nebyly zmatky!

Pokud tedy máte nízkou laktózní intoleranci, bude pro vás nejlepší Lactalin 3000 FCC ALU v zeleném obalu.

Se střední laktózní intolerancí sáhněte po obalu modrém, ve kterém najdete Lactalin 6000 FCC ALU.

A pokud trpíte na vysokou laktózní intoleranci, pak je pro vás nejvhodnější Lactalin 12 000 FCC ALU v obalu červeném.

Jednodušší už to být nemůže

Je to zkrátka úžasně jednoduché. Stačí si podle toho, jak vysokou laktózní intoleranci máte, zvolit správný Lactalin, a pak už ho jen nosit všude s sebou a mlsat si s chutí a radostí, co vás napadne! Tak dobrou chuť!
Složení:
Laktáza 60 mg, mikrokrystalická celulóza, tobolka (želatina a bílé barvivo: oxid titaničitý). Výrobní tolerance ± 5%.
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Laktáza60 mg
Dávkování:
1 tobolka před užitím mléčného výrobku s obsahem laktózy, zapijte dostatečným množstvím tekutin. Maximálně 3 tobolky za den. Upozornění při užívání: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25°C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním světlem. Vyrobeno v EU. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

One Week Flat 28 x 1,5g sáček Probiotika při nadýmání a PMS

Prebio Fibre Powder 150g Organic

Menopauza 60 kapslí

Every Day Max 30 kapslí Probiotika pro každý den




Výrobky značky:

Kategorie