Digezyme digestive enzymes 90 tablet

I
Z
 
Kód zboží:45091315
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:279 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Digezyme digestive enzymes 90 tablet

Doplněk stravy s pěti účinnými trávicími enzymy pro maximální podporu trávení a střevní mikroflóry.

Trávicí enzymy jsou enzymy (bílkoviny s katalytickou funkcí), které umožňují trávení, tedy rozklad různých složek potravy na jednodušší stavební celky. Zajišťují optimální vstřebávání a rozklad živin.

Účinné látky:
- α-amyláza je enzym, který štěpí polysacharidy (např. škrob) na jednoduché cukry, které se pak v této zjednodušené formě vstřebávají z gastrointestinálního traktu. Je produkován hlavně slinnými žlázami a slinivkou břišní, dále ve střevní sliznici a mléčnými žlázami.
- Laktáza je enzym nezbytný mimo jiné pro trávení mléka a výrobků z něj. Mechanismus jeho účinku spočívá v tom, že štěpí laktózu – mléčný cukr – na glukózu a galaktózu, které lze následně využít jako zdroj energie. Produkují ho zvířata, rostliny, houby, bakterie a kvasinky.
- Lipáza je skupina enzymů produkovaných převážně ve slinivce břišní, vylučovaných do trávicího traktu. Je zodpovědná za štěpení tuků – přeměňuje triglyceridy na mastné kyseliny a glycerol.
- Celuláza katalyzuje vazby mezi molekulami glukózy v celulóze. Celulóza je jinak známá jako vláknina.
- Proteáza je označení pro celou skupinu enzymů. Jejich funkcí v organismu je štěpit bílkoviny. Jejich význam spočívá ve schopnosti ovlivňovat v našem organismu celou řadu relativně nesouvisejících procesů.
- Celuláza zvětšuje objem stolice a zlepšuje střevní peristaltiku (pohyblivost). Uplatňuje se proto v prevenci zácpy, a žaludečních vředů, dráždivého tračníku a nádorových onemocnění střev.
Složení:
Plnivo: mikrokrystalická celulóza, DigeZyme® multienzymový komplex, škrob, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
a-amyláza3600 DU
Celuláza165 CU
DigeZyme®150 mg
Laktáza600 ALU
Lipáza30 FIP
Proteáza 900 PC
Dávkování:
1 tableta denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Babies & Children 30 x 1,5g sáček Probiotika pro miminka a děti

Stabilolactic 100 tablet

Trávící enzymy opti7 digest + kurkuma 100 kapslí

Lactase enzyme 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie