Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

I
Z
R
 
Kód zboží:56913043
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:376 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Doplněk stravy s obsahem komplexu vysoce kvalitních probiotik určeného pro každodenní podporu. Hodí se pro muže i ženy, lze jej užívat jako podporu obranného štítu, při vysoké zátěži, při rekonvalescenci, při užívání antibiotik nebo kdykoli, když cítíme, že náš zažívací trakt potřebuje pomoci.

Obsahuje celkem 6 druhů probiotických kultur z kmenů Lactobacillus, Bifidobacterium a Lactococus (celkem 5 miliard v 1 kapsli), u nichž byla u všech ověřena schopnost projít kyselým prostředím žaludku a dostat se až do střeva. Přidaná prebiotika (FOS = fruktooligosacharidy, 88 mg v 1 kapsli) pomáhají probiotikům v účinku.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
Stabilizátor bramborový škrob, živé kultury: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52, Bifidobacterium longum Rosell-175, Bifidibacterium breve Rosell-70, Bifidobacterium bifidum Rosell-71; Lactococcus lactis Rosell-1058, fruktooligosacharidy, vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, protispékavá látka rostlinný stearan hořečnatý, antioxidant kyselina askorbová.

Upozornění: Může obsahovat stopy sóji a laktózy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky5 miliard
Bifidibacterium breve8.2 mg
Bifidobacterium Bifidum5.5
Bifidobakterium Longum10.1 mg
fruktooligosacharidy88 mg
Lactobacillus Acidophilus29.4 mg
Lactobacillus Rhamnosus82.6
Lactococcus lactis 5.2 mg
živé kultury141 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně se snídaní. Je možno navýšit na 2 kapsle denně. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 100 kapslí

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Mage 120 kapslí (Vyprazdňování)

Every Day 90 kapslí Probiotika pro každý den




Výrobky značky:

Kategorie