Berberine HCL with Green tea and dandelion 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:02067043
Výrobce:Amix GreenDay
Dostupnost:skladem
 
Cena:336 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Berberine HCL with Green tea and dandelion 60 kapslí

Berberin HCl je doplněk stravy v rostlinné kapsli vhodný pro vegany s obsahem ex-traktů z berberinu, zeleného čaje a pampelišky.

Amix™ Berberine HCl je doplněk stravy v rostlinné kapsli vhodný pro vegany s obsahem ex-traktů z berberinu, zeleného čaje a pampelišky. Dřišťál osinatý podporuje normální činnost jater a kardiovaskulárního systému, má vliv na hladinu cholesterolu a pomáhá udržovat normální tělesnou hmotnost. Dřišťál obecný a pampeliška přispívají k normálnímu trávení.

Berberin k nám přišel z Číny a Indie, kde tvoří součást tradiční čínské a ajurvédské medicíny. Jde o přírodní alkaloid vyskytující se mnoha bylinkách jako je na příklad mahonie (anglicky Oregon Grape), vodilka nebo kurkuma.



Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů a měkkýšů.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Tartrazín a žluť SY mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

Složení:
Berberin HCl (Berberis vulgaris a Berberis aristata) – extrakty z kořenů, rostlinná kapsle (hypromelóza, čištěná voda, barviva: uhličitan vápenatý, tartrazín, žluť SY), extrakt ze zeleného čaje (Camellia sinensis) - listy, extrakt z kořene smetanky lékařské (Taraxacum officinale), látky protispékavé: rostlinný stearan hořečnatý a oxid křemičitý.

Nutriční hodnoty:
Doporučená dávka: 1 kapsle Počet dávek v balení: 60
Množství v dávce 1 kapsle
Berberin (Extrakty z dřišťálů) 500 mg
Extrakt ze zeleného čaje (50 % polyfenolů) 50 mg
Extrakt ze smetanky lékařské 50 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Berberin extrakt 500 mg
extrakt ze smetanky lékařské50 mg
Extrakt ze zeleného čaje 50 mg
Dávkování:
Vezměte 1 kapsli denně a zapijte dostatečným množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie