KEEZA After pro workout 500 g

B
S
R
 
Kód zboží:45099001
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:504 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

KEEZA After pro workout 500 g

Vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje účinnou směs látek pro použití po tréninku. Jeho úkolem je především regenerace a napomáhání správnému fungování svalů, zlepšení pohybové kapacity a doplnění ztracených látek po intenzivní fyzické námaze.

Aktivní látky:
- BCAA (L-leucin, L-isoleucin a L-valin) - skupina esenciálních větvených esenciálních aminokyselin. Jsou základním prvkem potréninkové stravy, podílejí se především na budování a regeneraci svalů a snižování tělesného tuku.
- Kreatin malát a kreatin monohydrát - ukládají energii do svalů, čímž se zvyšuje množství energie využitelné při tréninku. Zvýšený obsah energie ve svalech vede ke zvýšení síly a vytrvalosti organismu a tím k pravidelnému zvyšování efektivity tréninku. Navíc zlepšuje růst čisté svalové hmoty a síly.
- L-citrulin malát vykazuje antioxidační aktivitu, pomáhá zvyšovat účinek svalové "pumpy" díky zintenzivnění syntézy oxidu dusnatého.
- L-glutamin má antikatabolický účinek na naše buňky.
- Beta-alanin oddaluje únavu při vysoce intenzivním cvičení.
- Taurin dokáže ovlivnit výkonnost organismu a zvýšit spalování tuků při aktivitě, podporuje činnost svalů včetně srdečního svalu, brzdí procesy katabolismu ve svalech, působí neuroprotektivně.
- Glycin se silnými antioxidačními vlastnostmi působí také jako neurotransmiter v centrálním nervovém systému. Podílí se na tvorbě DNA, fosfolipidů a kolagenu a má významný vliv při uvolňování ATP (adenosintrifosfátu), který obsahuje vysokoenergetické vazby nezbytné pro všechny životní procesy.
- Thiamin přispívá k udržení správného energetického metabolismu a napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy.
- Riboflavin přispívá k udržení správného energetického metabolismu a napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy. Navíc tento vitamín pomáhá udržovat zdravý stav pokožky a sliznic.
- Kyselina pantotenová přispívá k udržení správného energetického metabolismu a také přispívá k udržení správných psychických funkcí. Pomáhá udržovat zdravý stav pokožky a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
- Vitamín B6 je rozhodující pro správné fungování všech orgánů v našem těle.
- Vitamín B12 přispívá k udržení správného energetického metabolismu a napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy a také k udržení správného metabolismu homocysteinu. Tento vitamín hraje roli v procesu buněčného dělení.
- Kyselina listová se podílí na procesu dělení buněk, přispívá k normální tvorbě krve a k udržení normálního metabolismu homocysteinu.
- Biotin přispívá k udržení normálního energetického metabolismu a přispívá ke správné činnosti nervové soustavy. Biotin také pomáhá udržovat zdravou pokožku, vlasy a sliznice.
- Vitamin C zodpovídá za správnou funkci pojivové tkáně a kostí, podílí se na syntéze kolagenu. Je to silný antioxidant.
- Hořčík podporuje metabolismus sacharidů, tuků a bílkovin, podporuje nervové vedení a oběhový systém.
- Draslík se podílí na udržování správné vodní a elektrolytové rovnováhy v těle, přispívá ke správnému svalovému tonusu, významně podporuje činnost nervové a oběhové soustavy.
- Chlorid sodný se podílí na regulaci krevního tlaku, jeho vhodná hladina zabraňuje vzniku svalových křečí a zajišťuje lepší hydrataci organismu.
Složení:
Maltodextrin, BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgátor: lecitiny), L-citrulin malát, L-glutamin, kreatin monohydrát, kreatin malát, taurin, glycin, citrát draselný (draslík), beta-alanin, Kyselina L-askorbová (vitamín C), chlorid sodný (sodík, chlorid), kyselina citrónová, hořečnaté soli (hořčík), aromata, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; protispékavá látka: oxid křemičitý; prášek z koncentrátu řepné šťávy, barva: karoteny; sladidla: sukralóza, acesulfam K; thiamin hydrochlorid (thiamin), riboflavin (vitamin B2), D-pantothenát vápenatý (kyselina pantotenová), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), D-biotin (biotin), methylkobalamin (vitamin B12).

Upozornění: Výrobek může obsahovat sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Nutriční informace v jedné dávce:
Biotin0.075 mg
Draslík300 mg
Hořčík57 mg
Vitamín B1 - thiamin7.5 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.005 mg
Vitamín B27.5 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová6 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1 mg
Vitamín C500 mg
Sodík195 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Glutamin1500 mg
L-Isoleucin625 mg
L-Leucin1250 mg
L-Valin625 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Beta alanine800 mg
Chloridy300 mg
Glycine1000 mg
Kreatin malát 1450 mg
Kreatin monohydrát1450 mg
L-Citruline1230 mg
L-citruline malate2000 mg
Taurin1000 mg
z toho kreatin1088 mg
Dávkování:
20 g (3 odměrky) rozmíchejte ve 300 350 ml vody nebo šťávy. Užívejte jednu porci po tréninku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Post workout formula 500g

Optimal Recovery Whey 700g

Post Load 1800 g




Výrobky značky:

Kategorie