Creapure+ malate 500 g

B
S
R
E
V
 
Kód zboží:95085001
Výrobce:One Life
Dostupnost:skladem
 
Cena:689 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creapure+ malate 500 g

Creapure + Malate od One Life je ideální 2v1 pro každého fitness nadšence! Tahle svalová pumpa je mistrem doplňků stravy ve sportovní výživě.

Ideální 2v1 pro každého fitness nadšence! Tahle svalová pumpa je mistrem doplňků stravy ve sportovní výživě. Zvláště kombinace kreatinu a citrulinu nabízí spoustu skvělých hodnot pro výkon a regeneraci během a po fyzické námaze. Kreatin má hlavní roli v energetickém metabolismu buňky, což pro tebe v praxi znamená, že ti pomůže s energetickým výkonem, nárůstem svalové hmoty a dodá ti sílu. Oceníš ho zejména během intenzivních a krátkodobých cvičení jako je třeba sprint nebo vzpírání. Citrulin se pak postará o celkově lepší výdrž a sníží bolest svalů. Umí si poradit i s únavou, která přichází po tréninku. Obě látky jsou optimální kombinací ke skvělému výkonu a bleskové regeneraci.

Složení:
Creapure (Creatine monohydrate), L-Citruline DL-Malate 2:1, aroma višeň, barvivo: přírodní prášek z červené řepy, sladidlo sukraloza.

Alergeny: Neobsahuje.

ve 100g ve 12,33g
Energetická hodnota 0 kJ 0 kJ
0 kcal 0 kcal
Tuky 0 g 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
Z toho cukry 0 g 0 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g
Creapure (Creatine monohydrate) 48,6 g 3,5 g
Citrulin DL - Malate 2:1 40,5 g 3 g

Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Citrulin Malate40500 mg
Creapure kreatin monohydrát48600 mg
Dávkování:
Rozmíchejte v šejkru dávku 1-2 odměrky ve 200ml vody 30 minut před fyzickou zátěží, dle vaší hmotnosti. Upozornění: Doplněk stravy se sladidlem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Hyper Fusion 240 kapslí

Tri-creatine malate 300 g

Creatine HCL - 240 kapslí

KTP creatine 400 tablet




Výrobky značky:

Kategorie