Sleep Faster 450g

B
E
R
S
N
 
Kód zboží:85396001
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:893 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Sleep Faster 450g

6 aktivních látek pro hacknutí spánku v obřích dávkách. Se SLEEP FASTER vás naučíme spát rychleji. Kvalitní spánek neznamená vyspávat si 8 až 10 hodin. Kvalitní spánek je jen tehdy, pokud jste dostatečně dlouho v nejhlubší i REM fázi spánku. Kvalita spánku rozhoduje o stavu celkového fyzického i psychického zdraví.

SLEEP FASTER je určený pro každého. Není omezen pouze na lidi trpící špatným spánkem nebo usnutím.
Látky v něm obsažené nejen zlepšují kvalitu spánku, ale také snižují napětí, tlumí stres, zklidňují organismus, podílejí se na tvorbě důležitých neurotransmitterů aj. Navíc věřte nebo ne, vždy je prostor pro zlepšení spánku, i přestože si myslíte, že spíte dobře.
Složení:
Glycin, Inositol, Taurát hořečnatý, Šťáva z višně, L-Theanin, Kořen kozlíku lékařského, Maltodextrin, Extrakt z červené řepy, Steviol-Glykosidy, Přírodní aroma.
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Glycin5000 mg
L-Threanin1000 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Inositol5000 mg
Kořen Kozlíku lékařského 100 mg
Šťáva z višně1200 mg
Taurát hořečnatý 2000 mg
Dávkování:
1 přesně zarovnaná odměrka zamíchaná ve sklenici s 250 ml vody 30 minut před spaním. Před spaním už nemusíte brát hořčík samostatně, protože SLEEP FASTER obsahuje dostatečné množství magnésia: 2 g taurátu hořečnatého. Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí az vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Enervit recovery drink R2 400g pomeranč

Reco Combat 2500g (Po výkonu - bojové a kontaktní sporty)

Recovery Max 575 g pomeranč

Melatonin 300 mcg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie