Reco Hydropower 700g (Po výkonu - endurance, lehká atletika, funkční trénink)

R
Z
I
K
 
Kód zboží:59096105
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:649 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Reco Hydropower 700g (Po výkonu - endurance, lehká atletika, funkční trénink)

Reco Hydropower je navržený tak, aby pomohl tělu regenerovat po extrémním výkonu. Při něm tělo namáhá svalová vlákna, které potřebuje obnovit pomocí stavebních látek - bílkovin. Reco Hydropower poskytuje jako zdroj bílkovin syrovátkový izolát a hydrolyzát, které jsou velmi rychle vstřebatelné a zároveň šetrné k žaludku. Spolu se stavebními látkami potřebují vyčerpané svaly další důležitou makrosložku - sacharidy. Ty jsou nutné pro obnovu vyčerpaného svalového glykogenu. Zdroji sacharidů jsou tu Cluster DextrinTM a isomaltulóza. Cluster DextrinTM je speciální, vysoce rozvětvený cyklický maltodextrin, který se vstřebává mnohem rychleji než klasický maltodextrin. Isomaltulóza se skládá z glukózy a fruktózy a je tak dalším efektivním zdrojem rychlých sacharidů.

Reco Hydropower pro posílení efektu regenerace dále obsahuje přidanou aminokyselinu L-leucin, vitamín B6, který podporuje metabolismus bílkovin a vitamín C, který podporuje obranyschopnost organismu.

Dalším aditivem je speciální mořská sůl Guerande, která je zdrojem důležitých elektrolytů. Sůl Guerande obsahuje desítky minerálů a stopových prvků ve zcela naturální formě a podílí se tak na optimální regeneraci po náročném výkonu, včetně kompenzace zvýšené ztráty elektrolytů a tekutin potem.
Složení:
Syrovátkový proteinový izolát a hydrolyzát 34 % (EU) (alergen mléko), maltodextrin 30 % (Cluster dextrin®), isomaltulóza (zdroj glukózy a fruktózy), sušené odstředěné mléko bez laktózy, nízkotučný kakaový prášek, L-leucin 2 %, přírodní aromata, aroma, kyselina L-askorbová (vitamín C), protipěnící činidlo oxid křemičitý, mořská sůl (Guérande), sladidlo sukralóza, pyridoxin-5-fosfát (vitamín B6).

*Výživové údaje pro příchuť čokoláda.
Nutriční informace v jedné dávce:
Energetická hodnota1097 kJ
Sacharidy - uhlohydráty38 g
Sůl0.53 g
Tuky0.5 g
Z toho cukry17 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Bílkoviny - proteiny25 g
Energetická hodnota258 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín B6 - pyridoxin1.4 mg
Vitamín C80 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Leucin1.4 mg
Dávkování:
Smíchejte v šejkru 70 g (1,5 dl prášku — cca 3 ne plné odměrky) s 500 ml vody. Před použitím nechte nápoj 2 minuty odstát.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Recovery Drink 450 g

Enervit after sport drink R1 150 g citron

Enervit recovery drink 800 g R2

Re-Core concentrate 540 g recover




Výrobky značky:

Kategorie