Reco High Quality 800g (Po výkonu - fitness, silové sporty)

R
Z
I
K
 
Kód zboží:59096111
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:466 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Reco High Quality 800g (Po výkonu - fitness, silové sporty)

Leader Reco je navržený tak, aby pomohl tělu zotavit se po sportovním výkonu. Dlouhotrvající nebo náročný silový trénink tělo zatěžuje, proto potřebuje energii a stavební látky pro regeneraci. Reco obsahuje optimální množství kvalitního syrovátkového proteinu (původ Velká Británie) pro obnovu svalových vláken a dostatek kvalitních sacharidů pro obnovu svalového glykogenu. Reco dále obsahuje L-glutamin, L-leucin a kreatin, aminokyseliny podporující regeneraci a růst svalové hmoty.
Složení:
Syrovátkový proteinový izolát 42 % (původ Velká Británie), dextróza (z kukuřice), maltodextrin (z kukuřice), kreatin monohydrát, modifikovaný škrob (z kukuřice), L-glutamin, kakaový prášek 3 %, L-leucin, rostlinné MCT v prášku (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem), aromata, sůl, emulgátor lecitin, sladidlo sukralóza.

*Výživové údaje pro příchuť čokoláda.
Nutriční informace v jedné dávce:
Energetická hodnota984 kJ
Sacharidy - uhlohydráty26 g
Sůl0.33 g
Tuky0.7 g
Z toho cukry13 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Bílkoviny - proteiny30 g
Energetická hodnota235 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Vápník132 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Glutamin6200 mg
L-Leucin3200 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Kreatin4400 mg
Dávkování:
Smíchejte v šejkru 63 g (1,25 dl prášku) s 200-400 ml vody, mléka nebo džusu. 1-3x denně. Užívejte během a po tréninku. Možno také užít jako svačinu mezi jídly.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Enervit recovery drink 800 g R2

Pro Recovery 1kg

Relax + relaxation manager 90 kapslí

Reco Hydropower 2500g (Po výkonu - endurance, lehká atletika, funkční trénink)




Výrobky značky:

Kategorie