Reco Combat 700g (Po výkonu - bojové a kontaktní sporty)

R
Z
I
K
 
Kód zboží:59096101
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:646 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Reco Combat 700g (Po výkonu - bojové a kontaktní sporty)

Je určený speciálně pro regeneraci po kontaktních sportech a po vysoce intenzivním silovém, nebo dynamickém tréninku.
Při vysokém zatížení tělo namáhá svalová vlákna, ale také podpůrné tkáně jako jsou šlachy, vazy a chrupavky. Všechny tyto tkáně jsou velmi namáhány nárazy a prudkými intenzivními pohyby. Z toho důvodu Reco Combat obsahuje proteiny, sacharidy a speciální kolagenové peptidy Fortigel® a Tendoforte® určené pro co nejeefektivnější regeneraci.

Kolagenové peptidy se velmi dobře vstřebávají do těla a působí v místě poškození. U obou obsažených značek kolagenu byl navíc klinickými studiemi prověřený účinek.

Jako zdroj bílkovin obsahuje syrovátkový izolát a hydrolyzát, které jsou velmi rychle vstřebatelné a zároveň šetrné k žaludku. Spolu se stavebními látkami potřebují vyčerpané svaly také další důležitou makrosložku - sacharidy. Ty jsou nutné pro obnovu vyčerpaného svalového glykogenu. Zdroji sacharidů jsou tu Cluster DextrinTM a isomaltulóza. Cluster DextrinTM je speciální, vysoce rozvětvený cyklický maltodextrin, který se vstřebává mnohem rychleji než klasický maltodextrin. Isomaltulóza se skládá z glukózy a fruktózy a je tak dalším efektivním zdrojem rychlých sacharidů.

Reco Combat pro posílení efektu regenerace dále obsahuje přidanou aminokyselinu L-leucin, vitamín B6, který podporuje metabolismus bílkovin a vitamín C, který podporuje obranyschopnost organismu, a dále zinek a mangan, které se účastní produkce kolagenu v těle.

Dalším aditivem je speciální mořská sůl Guerande, která je zdrojem důležitých elektrolytů. Sůl Guerande obsahuje desítky minerálů a stopových prvků ve zcela naturální formě a podílí se tak na optimální regeneraci po náročném výkonu, včetně kompenzace zvýšené ztráty elektrolytů a tekutin potem.
Složení:
syrovátkový proteinový izolát a hydrolyzát 25 % (EU), maltodextrin (Cluster dextrin®), isomaltulóza (zdroj glukózy a fruktózy), kolagenové peptidy (Fortigel®, Tendoforte®), sušené mléko bez laktózy, nízkotučný kakaový prášek, L-leucin, přírodní mléčné a čokoládové aroma, mořská sůl (Guérande), aroma, protipěnící činidlo oxid křemičitý, sladidlo sukralóza, kyselina L-askorbová, pikolinát zinečnatý, glukonan manganatý, pyridoxin-5-fosfát.

*Výživové údaje pro příchuť pomeranč mandarinka.
Nutriční informace v jedné dávce:
Energetická hodnota1089 kJ
Sacharidy - uhlohydráty35 g
Sůl0.75 g
Tuky0.4 g
Z toho cukry17 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Bílkoviny - proteiny28 g
Energetická hodnota257 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín B6 - pyridoxin0.6 mg
Vitamín C35 mg
Mangan0.9 mg
Zinek4.5 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Leucin1.4 mg
Dávkování:
Smíchejte v šejkru 70 g (1,5 dl prášku— cca 3 ne plné odměrky) s 500 ml vody. Před použitím nechte nápoj 2 minuty odstát.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Recovery Drink 1,6 kg

Re-Core concentrate 540 g recover

Reco High Quality 800g (Po výkonu - fitness, silové sporty)

Reco Combat 2500g (Po výkonu - bojové a kontaktní sporty)




Výrobky značky:

Kategorie