XXL Maca 500 mg economy 250 kapslí

E
Q
X
V
T
 
Kód zboží:37095002
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:497 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Maca 500 mg XXL economy 250 kapslí

Maca je prastará rostlina z peruánských And se širokým spektrem působení. Je ceněná pro své účinky už více jak 2000 let. Inkové užívali macu pro její výživovou hodnotu a její vliv na plodnost, potenci (libido), sexuální touhu, životní sílu a růst svalové hmoty. Významnou a ceněnou výhodou macy je dlouhodobé přetrvávání účinků. Maca napomáhá i při celkové vyčerpanosti organismu, výkyvech nálady a apatii.
Maca geletinizovaná je odvozen od způsobu technologie zpracování kořene macy, který se zpracovává v autoklávu pod vysokým tlakem a teplotou. Poté se kořen suší a mele, čímž získává maximální využití účinných látek.
Složení:
MACA (extrakt lepidium meyenii), stearan hořečnatý E470b, želatina
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Maca extrakt 500 mg
Dávkování:
2 kapsle denně. Kapsli spolkněte celou. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Pokud trpíte těžkými depresemi a úzkostnými stavy, je dobré se o užívání macy zmínit svému lékaři. Maca může díky svým povzbudivým účinkům tyto stavy maskovat.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

SRH stimulant růstového hormonu 100 kapslí

Tribulus 90% 90 kapslí

Zlaté mléko kurkuma 300g

Fertility for Men 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie