Tryptofan+B6 100 kapslí

R
T
A
 
Kód zboží:44095021
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:369 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tryptofan+B6 100 kapslí

Golden Nature L-Tryptofan, zkráceně pouze Tryptofan je esenciální aminokyselina, kterou je nutné pravidelně do organismu doplňovat a to formou potravy, případně doplňků stravy s obsahem L-Tryptofanu. Tryptofan je vhodné společně užívat s vitaminem B6 a to kvůli maximálnímu efektu a vstřebatelnosti.

VYSOKÝ OBSAH L-TRYPTOFANU 500 MG V JEDNÉ KAPSLI OBOHACENÉHO O VITAMIN B6.



L-Tryptofan je esenciální aminokyselina, která má nezastupitelnou úlohu v našem organismu, kde se účastní mnoha biochemických procesů a reakcí. Pojem esenciální znamená, že si L-tryptofan naše tělo nedokáže vytvořit samo a tak je nezbytný jeho příjem formou potravy, případně doplňků stravy s obsahem L-Tryptofanu.



Aminokyselinu L-tryptofan obsahuje například krůtí a kuřecí maso, kešu oříšky, banány, špenát, fazole a mnoho dalších. L-tryptofan podporuje správnou funkci centrální nervové soustavy a tak není radno jeho příjem podceňovat. Pro správnou funkci Tryptofanu je vhodné doplňovat zároveň také vitamin B6.

Golden Nature Tryptofan obsahuje vysoké množství v jedné kapsli 500 mg s přidaným vitaminem B6.
Složení:
L-Tryptofan - 500 mg

Vitamin B6 - 1,4 mg (100% RHP-Referenční hodnota příjmu)

Transparentní želatinová tobolka (hovězí želatina)
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B6 - pyridoxin1.4 mg
Aminokyseliny v 1 kapsli:
L-Tryptofan500 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s obsahem vitaminu B6. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 1 kapsli. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Užívejte pouze před spaním. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v České republice.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Testoplast 800 mg 3 x 100 kapslí

Ashwaghanda 30 kapslí

Enhanced Rhodiola Complex 90 kapslí Komplex Rozchodnice růžové s adaptogeny

3.0 Anabolic Dagger 320g




Výrobky značky:

Kategorie