Testoplast 800 mg 100 kapslí

E
Q
B
S
R
T
 
Kód zboží:35095001
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:419 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Testoplast 800 mg 100 kapslí

TESTOPLAST
doplněk stravy
je v Evropě považován za nejsilnější anabolický prostředek, urychlující nárůst svalové hmoty a redukci tukové tkáně !!

TESTOPLAST je bohatým zdrojem steroidních saponinů a vysoce koncentrovaného 4-hydroxyisoleucinu. Steroidní saponiny stimulují podvěsek mozkový ke zvýšené tvorbě luteinizačního hormonu (LH), který povzbuzuje syntézu testosteronu. Kromě toho steroidní saponiny, m.j. protodioscin, jsou prekursory syntézy steroidních hormonů s anabolickým účinkem (DHEA, testosteron).

Extrakt Fenugreek stimuluje proteosyntézu a tím urychluje vývoj svalové tkáně. Použitý 4-hydroxyisoleucin stimuluje buňky slinivky k vylučování inzulínu, zvětšuje citlivost svalových buněk na působení tohoto hormonu a díky tomu stimuluje anabolismus svalových bílkovin, značně omezuje shromažďování rezervního tuku a reguluje hospodaření s cukrem a insulinem v organismu.

Přípravek TESTOPLAST je obohacen o vitamín A a stopové prvky: zinek a selen, nezbytné pro syntézu steroidních hormonů, inzulínu, organických bílkovin a pro antioxidační ochranu organismu.

TESTOPLAST je méně známý jako "testosterónbooster", v odborných kruzích si však už získal jméno "Tribulus Killer", protože svojí účinností zastiňuje známý tribulus terrestris. Optimální hladina testosteronu koreluje s lepší výstavbou svalstva, lepším odbouráváním tuků a lepší regenerací po tréninku. Studie ale také zkušenosti s TESTOPLASTEM jsou velmi přesvědčivé, tj. pozitivní účinek na hladinu testosteronu potvrzují.

Více argumentů hovoří ve prospěch TESTOPLASTU při srovnávání s tribulus terrestris:
* vysoký obsah diosgenínu (diosgenin je přímý předstupeň testosteronu, v tribulus terrestris je jen v nepatrném množství)
* 4-hydroxy - isoleucin (v tribulus terrestris nepřítomen) který má vliv na inzulín
* přítomnost prebiotickou působící vlákniny mucilages

Působení TESTOPLASTU:

* efektivita steroidních saponinů v TESTOPLASTU je velmi silně závislá na individuální střevní bakteriální mikroflóry, kterou podporuje vláknina mucilages přítomna v produktu
* 4-Hydroxy-Izoleucínin moduluje hladinu inzulínu a aktivita inzulínu vede ke zvyšování testosteronu

Co můžete očekávat od TESTOPLASTU?

Účinek TESTOPLASTU velmi závisí na výživových návyků a nasazení dodatečných suplementů (kreatin, aminokyseliny). Pokud máte zdravou střevní flóru, může mít TESTOPLAST lépší (ale především zdravější) výsledky jako prohormony, co se zřetelně projeví v intenzivnější výstavbě svalstva, síly, odbúravaní tuků, zvýšené vitalitě, sexuální síly a lepší regeneraci po tréninku.
Složení:
Extrakt Fenugreek (pískavice, řecké seno – zdroj steroidních saponinů a 4-hydroxy-isoleucinu), droždí obohacené o selen, citronan zinečnatý, vitamín A (retinylacetát), stearát hořečnatý(protispékavá látka), potravinářská želatina.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Selen18.3 mg
Zinek1.7 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Pískavice řecké seno283.3 mg
hyroxyisoleucin33.3 mg
Dávkování:
Tréninkové a netréninkové dny: 3 kapsle denně mezi jídly, zapíjejte velkým množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

SRH stimulant růstového hormonu 100 kapslí

Tribulus 90% 90 kapslí

Zlaté mléko kurkuma 300g

Fertility for Men 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie