Pure Maca tinktura 1:5 100ml

T
E
Q
R
Z
 
Kód zboží:85395031
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:345 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pure Maca tinktura 1:5 100ml

Maca jako adaptogen je známá svou schopností pomáhat zvyšovat sílu, vytrvalost a optimalizovat hormony. Mezi schválená zdravotní tvrzení pro Macu patří: Fyzické a duševní zdraví, vytrvalost, vitalita, plodnost, sexualita, hormonální systém - menopauza, zdroj fytoestrogenů. Maca je rostlina pěstovaná v peruánských Andách v nadmořské výšce nad 4.000 metrů v drsných klimatických podmínkách. Inkové macu uctívali jako posvátnou rostlinu a užívali ji jako pokrm i lék. Tinktura v poměru 1:5 je balená v tmavých lahvičkách, čímž je dostatečně chráněna před působením světla. Tinkturu můžete užívat samostatně, ale také přidat do vody nebo džusu.
Složení:
Složení:
Potravinářský alkohol, Lepidium meyenii, voda.
Dávkování:
Dávkování: 2x - 3x denně 2 - 3 ml, nebo dle doporučení lékaře. 1 ml odpovídá plnému zmáčknutí kapátka. Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Skladování: Skladujte na suchém a temném místě.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Maca extrakt 10:1 300 kapslí

Erektit forte 30 kapslí

Fertility for Women 120 kapslí

Testoplast 800 mg 200 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie