Kotvičník zemní 90% + B6 + Zinek 150 + 90 kapslí

B
S
R
T
A
 
Kód zboží:08092115
Výrobce:Fitsport nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:489 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kotvičník zemní 90% + B6 + Zinek 150 + 90 kapslí

Vysoce kvalitní extrakt z rostliny Kotvičník zemní s obsahem 90% saponinů, který je navíc optimalizován o vitamín B6 a zinek.
Zinek přispívá k udržení správné hladiny testosteronu (mužského hormonu) v krvi. Vitamin B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dohromady pak vzájemná kombinace těchto 3 složek umocňuje účinek produktu.

Kotvičník přispívá k normální funkci pohlavních orgánů, pomáhá regulovat hormonální aktivitu, přispívá k normální funkci močového ústrojí, pomáhá udržovat tělový a svalový tonus a přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému (srážení a čištění krve).

Vysoce kvalitní extrakt z rostliny Tribulus terrestris s obsahem 90% saponinů, který je navíc optimalizován o vitamín B6 a zinek.
Zinek přispívá k udržení správné hladiny testosteronu (mužského hormonu) v krvi. Vitamin B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dohromady pak vzájemná kombinace těchto 3 složek umocňuje účinek produktu.

Účinky Tribulusu:
- zvyšuje sexuální libido
- slouží jako diuretikum
- podporuje zdraví močových cest
- dodává energii a snižuje pocity únavy
- podporuje sportovní výkon
- podporuje regeneraci
- bojuje proti erektilní dysfunkci a impotenci.

100% přírodní produkt, který zvyšuje hladinu mužského hormonu v organismu, čímž silně povzbuzuje nárůst svalové hmoty, redukci tukové tkáně, zvyšuje výkon a přispívá k rychlejší regeneraci.

CO JE TRIB. TERRESTRIS? dále jen ( KOTVIČNÍK ZEMNÍ)

KOTVIČNÍK ZEMNÍ je rostlina používaná už před 5000 lety v číně a Indii k podpoře hormonální produkce mužů i žen. V dávce 750 mg/den se zvyšuje hladina LH (Luteinizing hormone) o 72% a hladina mužského hormonu až o 41%!

KOTVIČNÍK ZEMNÍ TRIB.TER. je doplněk, zvyšující hladinu mužského hormonu, který je výjimečný tím, že byl obohacen o zinek a také vitamín B6 tato kombinace umocňuje působení Tribulusu.

U žen dochází ke zvýšení hladiny folikuly stimulujícího hormonu (FSH) a estradiolu. U obou pohlaví lze očekávat narůst libida, zlepšení nálady a sebedůvěry. Kotvičník zemní získal díky těmto vlastnostem pověst bulharské rostlinné viagry. K výraznějšímu nárůstu svalové hmoty dochází spíše u mužů. Ženám pomáhá efektivně snižovat negativní projevy menopauzy – náhrada syntetického estrogenu za přírodní kotvičník zemní měla stejný efekt, ale bez nežádoucích účinků na psychiku a chování.

PRO KOHO JE URČEN KOTVIČNÍK ZEMNÍ TRIB.T.?

Trib. zvyšuje sexuální libido u obou pohlaví. Vhodný jak pro ženy, tak muže. Je dobře využitelný u mužů nad 30 let, nejen ve všech odvětvích fyzicky náročného (vrcholového) sportu, ale i v běžném životě.


KOTVIČNÍK ZEMNÍ je 100% přírodní (nesteroidní) moderní výrobek, který zvyšuje hladinu mužského hormonu v organismu, čímž silně povzbuzuje nárůst beztukové svalové hmoty, redukci tukové tkáně, zvyšuje fyzický výkon a přispívá k rychlejší regeneraci. Extrakt z Trib.T. (kotvičník zemní) obsahuje vysokou koncentraci saponinů, které v organismu povzbuzují syntézu mužského hormonu a omezují katabolický vliv kortizolu na svalovou tkáň.

Steroidní saponiny - mnoho lidí vnímá pod slovem "ste roid" neco zakázaného a škodlivého. V tomto případě se jedná pouze o odborný termín, přičemž zde není obsažen žádný "ste roid" v pravém slova smyslu. Tento přípravek je tedy legální, bezpečný a nepodléhá dopingovým testům.

Zinek
Zinek je důležitý pro správnou funkci imunitního systému, kůže, vlasů, nehtů ale i pohlavních orgánů a nervového systému. V přírodní formě se zinek nachází v hovězím mase, ústřicích a ve vnitřnostech. Především ryby, luštěniny, cibule a dýňová jádra.

vitamin B6 pyridoxin
Pyridoxin ovlivňuje mnoho enzymových systémů. Nedostatek poškozuje nervovou a trávicí soustavu, pokožku. Spotřebu pyridoxinu zvyšuje vyšší metabolismus bílkovin (je nutné jeho doplňování u sportovců).
Složení:
Kotvičník zemní extrakt, želatinová tobolka, protispékavá látka (stearan hořečnatý), bisglycinát zinečnatý, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín B6 - pyridoxin0.47 mg
Zinek3.33 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
kotvičník zemní500 mg
Dávkování:
Užívejte 3 kapsle denně společně s jídlem nebo před cvičením a zapijte dostatečným množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Tribulus 90% + B6 + Zinek 100 kapslí

Tribulus 90% + piperine 2 x 90 kapslí

GH growth hormone 120 kapslí

MAXIMA bestier Tribulus 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie