Rhodiola 100 tbl.

R
T
A
 
Kód zboží:53095013
Výrobce:NutriStar
Dostupnost:skladem
 
Cena:142 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Rhodiola Rosea 100mg 100 tablet

Rhodiola neboli Kořen růže roste na vysokých horských svazích Arktidy, Ruska, Islandu a v Asii. V Čínské medicíně je známa již po tisíce let, jde o silný adaptogen známý všem, kteří hledají cestu, jak zlepšit náladu a výkonnost a zmírnit depresi. Kromě toho má i mnohé další účinky. Zejména vhodná je pro jedince trpící syndromem vyhoření.

Vhodné pro všechny orientované na:

- Zmírnění deprese
- Zlepšení kvality spánku
- Zvýšení fyzické i psychické energie
- Kontrolu tělesné hmotnosti

Tradice - Rhodiola byla známá už Vikingům, kteří ji používali pro posílení fyzické síly a výdrže. Ze stejného důvodu ji i dnes používají Šerpové při zdolávání velkých výšek. Po staletí známá je v tradičních medicínách v Evropě, Rusku a zejména Číně. V současné době je Rhodiola velmi populární v západních zemích jako pomoc při velké zátěži.

Účinné látky - Rhodiola obsahuje látky jako salidrosid, rosavin, syringin a triandrin, což jsou fenolické sloučeniny, jejichž vlastnosti souvisejí s oblastí stres managementu, energetickou hladinou, kvalitou spánku a celkovou kondicí.

Vlastnosti - Látky obsažené v Rhodiole mají na tělo i mysl povzbuzující efekt, zároveň však na rozdíl např. od kofeinu nevyvolávají nadměrné hladiny stresových hormonů (kortizolu a dalších). Naopak mají vlastnosti související s nastavením vyvážené hladiny těchto hormonů. Organismus tak dobře reaguje na zátěž, zároveň ale nepracuje na dluh. Velmi podobně působí např. vitamíny skupiny B.

Složení:
Extrakt z rozchodnice růžové (Rhodiola rosea). Nosič kukuřičná vláknina. Pomocné protispékavé látky talek, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, fosforečnan trojvápenatý.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 595 kJ
Sacharidy - uhlohydráty7.3 g
Vláknina58.4 g
Bílkoviny - proteiny0.2 g
Dávkování:
Nejvyšší doporučená denní dávka 1 tableta se nesmí překročit. Tablety se přijímají obvykle po jídle a dostatečně zapíjejí. Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků v teplotě do 25oC. Není určeno pro děti do 3 let, v těhotenství, při kojení, alergii na použité suroviny. Nenahrazuje pestrou stravu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Maca 1500 mg + zinc + selenium 3 x 120 vege kapslí

Ashwagandha Extract 60 kapslí

Maca extrakt 10:1 100 kapslí

Ašvaganda vitánie BIO 120 kapslí ashwaghanda




Výrobky značky:

Kategorie