Muira puama - 25x extrakt 20g Ptychotepalum oladoides

I
Z
R
 
Kód zboží:82095001
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:358 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mucuna Pruriens kapikachhu tincture 100 ml

100% čistý extrakt Muira puama bohatý na antioxidanty je 25x silnější než stejné množství rostliny pro podporu naší fyzické kondice a hormonální rovnováhu. U žen má účinek na menopauzální komfort.

Muira puama je strom keřovitého charakteru dorůstající výšky až 5 m. Rostlina pochází z amazonských deštných pralesů Jižní Ameriky. Ve fytoterapii je užitnou částí dřevo rostliny, které je velmi tvrdé, uprostřed světle nahnědlé barvy. Vydává slabou štiplavou vůni. Domorodí obyvatelé Jižní Ameriky využívají všechny části rostliny, nejčastěji se však setkáváme s kořenem a dřevem.

Muira puama působí jako antioxidant, je vynikajícím tonikem pro celý organismus. Přispívá k podpoře fyzických schopností, tlumí doprovodné symptomy menopauzy, má vliv na hormonální vyrovnanost.
Složení:
Mucuna pruriens organická Kapikachhu, alkohol, voda.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Muira Puama100000 mg
Dávkování:
1-2g extraktu Muiry se rozmíchá v 250 ml vody či ovocné šťávy, není nutno vařit. Ihned podáváme. Součástí balení je dávkovací lžička k přesnému odměření dávek. Upozornění: Doplněk stravy. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v temnu a suchu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Maca extrakt 10:1 300 kapslí

Fenugreek vege 90 kapslí pískavice řecké seno

Essential man formula 60 kapslí

LivSMART Ashwaghanda gummies 60 ks




Výrobky značky:

Kategorie