Testo Extreme 90 kapslí

E
Q
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:45095023
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:324 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Testo Extreme 90 kapslí

OstroVit Testo Extreme je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje až 11 různých účinných látek – produkt je zdrojem mimo jiné extraktu ze semen pískavice řeckého sena, extraktu z tribulusu nebo zinku. Jedná se o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro sportovce a uvědomělé spotřebitele, kteří chtějí svou stravu doplnit o cenné sloučeniny.
Zdroj 11 různých účinných látek – jedna porce doplňku stravy dodá tělu 370 mg extraktu ze semen pískavice řeckého sena, 300 mg extraktu z kořene maca, 300 mg kyseliny D-asparagové, dále 222 mg extraktu z tribulusu a 150 mg extrakt z listů kopřivy. Dále přípravek obsahuje 120 mg extraktu ze saw palmetta, 70 mg extraktu z kořene ženšenu a 2,1 mg extraktu z plodu černého pepře, dále 57 mg hořčíku, 15 mg zinku a 3 mg vitaminu B6.
1 porce = 3 kapsle.
Výkon - balení obsahuje 30 porcí produktu, což vystačí na měsíc pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémový přísun doplňku stravy.
OstroVit Testo Extreme - komplexní doplněk stravy
Extrakt ze semen pískavice řeckého sena - extrakt ze semen jednoleté rostliny patřící do čeledi luštěnin, pocházející z oblasti Středomoří, která se v současnosti pěstuje v mnoha různých částech světa. Bylina rostliny vypadá jako jetel a semena pískavice se již stovky let používají jako koření, které je velmi oblíbené zejména v zemích jako Indie a Bangladéš. Vzhledem k tomu, že pískavice je cenným zdrojem vitamínů, minerálů a bioaktivních sloučenin, extrakt ze semen rostliny se také často používá jako přísada do doplňků stravy.

Extrakt z kořene Maca - extrakt z kořene rostliny zvané peruánský ženšen, což je kořenová zelenina patřící do čeledi zelí, která roste v těžko dostupných oblastech a na vysočinách. Rostlina obsahuje četné bioaktivní složky a vyznačuje se vysokou nutriční hustotou a navíc je považována za superpotravinu.

Kyselina D-asparagová - DAA - endogenní aminokyselina, produkovaná především v hypofýze a hypotalamu. Kyselina D-asparagová se nachází také v potravinách – sloučeninu najdeme především v živočišných produktech, ale malé množství látky je obsaženo i v chřestu, avokádu nebo ovesných vločkách.

Tribulus extrakt - Tribulus terrestris - extrakt z jednoleté rostliny patřící do čeledi kalatropovitých, rostoucí na písčitých půdách. Je to plazivý keř, který dosahuje výšky maximálně 60 cm. Díky bohatství biologicky aktivních látek je Tribulus terrestris již tisíce let oceňován v tradiční čínské i indické medicíně. Jde o rostlinu, která se v dnešní době mimo jiné pro vysoký obsah cenných saponinů používá jako přísada do doplňků stravy.

Extrakt z listů kopřivy - extrakt z rostliny z čeledi kopřivovitých, která se přirozeně vyskytuje v Evropě, Asii, ale i severní Africe a Severní Americe. Je to jednoletá rostlina, která ochotně roste na úrodných půdách. Pro bohatství cenných surovin se používá v lidovém léčitelství, ale i jako složka salátů nebo doplňků stravy.

Výtažek z plodů Saw palmetto - Serenoa repens - také často nalezený pod anglickým názvem saw palmetto, rostlina patřící do čeledi palmových. Jde o druh typický pro klimatickou zónu jihovýchodních Spojených států, jehož zástupci dosahují 2-3 metrů výšky. Je to rostlina, jejíž listy tvoří rozsáhlé vějíře a drobné květy se po odkvětu mění v malé tmavé plody, které se vyznačují bohatstvím biologicky aktivních látek.

Extrakt z kořene ženšenu, rostliny z Araliaceae, které se také říká čínský nebo pravý ženšen. Jde o surovinu, která se přirozeně vyskytuje především v Číně a Koreji a vyznačuje se masitými kořeny. Jde o bohatství biologicky aktivních látek a mezi nejdůležitější sloučeniny získané z rostliny patří ginsenosidy.

Výtažek z plodů černého pepře - extrakt z plodů čeledi pepřovníkovitých, který je standardizován na 95% piperin, obsah organické chemické sloučeniny, což je alkaloid přítomný ve vrchní vrstvě plodu černého pepře.

Hořčík - chemický prvek se symbolem Mg. Minerální složka, která je klasifikována jako makroživina. V lidském těle je uložen především v kostech a svalech. Celozrnné cereální produkty, stejně jako semena a ořechy, jsou považovány za nutriční zdroje hořčíku.

Zinek - chemický prvek se symbolem Zn. Jde o minerální složku, řazenou mezi mikronutrienty, která se v lidském těle nachází především v kosterních svalech a kostech, v menším množství také v mozku, slinivce nebo játrech. Jde o látku, kterou lze nalézt v mnoha různých potravinách, přičemž hlavními zdroji zinku jsou červené maso, drůbež, semena suchých luštěnin, ořechy a celozrnné výrobky.

Vitamin B6 - pyridoxin - ve vodě rozpustná složka patřící mezi vitaminy B. Sloučeninu lze nalézt především v celozrnných cereálních výrobcích, dále ve vnitřnostech a semenech suchých luštěnin.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Testo Extreme:
Hořčík přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání a navíc pomáhá udržovat rovnováhu elektrolytů. Složka podporuje správnou činnost svalů a nervového systému a pomáhá udržovat zdravé zuby a kosti.

Zinek pomáhá udržovat normální acidobazickou rovnováhu a navíc podporuje udržení optimálního metabolismu sacharidů. Je to sloučenina, která pomáhá udržovat normální kognitivní funkce a podporuje správnou syntézu DNA. Minerál také podporuje udržení normální plodnosti a reprodukční funkce a pomáhá udržovat správnou hladinu testosteronu v krvi, stejně jako přispívá k udržení optimálního metabolismu makroživin a mastných kyselin. Kromě toho přispívá k udržení správného metabolismu vitaminu A. Zinek také podporuje zdravou kůži, kosti, nehty a vlasy a podporuje správnou funkci imunitního systému. A co víc, pomáhá udržovat správné vidění a podporuje ochranu buněk před oxidativním stresem.

Vitamin B6, který se nachází mezi složkami doplňku, přispívá k udržení normálního energetického metabolismu a také podporuje správnou činnost nervové soustavy. Jde o sloučeninu, která přispívá k udržení optimálního metabolismu bílkovin a glykogenu, a navíc napomáhá správné tvorbě červených krvinek a působí na snížení únavy a vyčerpání.


Složení:
Čistá hmotnost produktu: 63 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 3 kapsle
Účinné látky na porci % RI*
Extrakt ze semen pískavice řecké seno 370 mg -
Extrakt z kořene Maca 300 mg -
Kyselina D-asparagová 300 mg -
Extrakt z Tribulus terrestris 222 mg -
- z toho saponiny (90%) 200 mg -
Extrakt z listů kopřivy 150 mg -
Extrakt z ovoce Saw palmetto 120 mg -
Extrakt z kořene ženšenu 70 mg -
- z toho ginsenosidy (20%) 14 mg -
Extrakt z plodů černého pepře 2,1 mg -
- z toho piperin (95%) 2 mg -
Hořčík 57 mg 15%
Zinek 15 mg 150%
Vitamín B6 3 mg 214 %
*RI - Referenční příjmy
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Maca extrakt 360 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (3 kapsle) denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Důležitá je vyvážená výživa a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Před konzumací se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Přípravek by neměly konzumovat děti, těhotné ženy a během kojení. Nedoporučuje se používat u žen ve fertilním věku a u osob obou pohlaví před dosažením puberty. V případě současného užívání antidiabetické terapie se poraďte s lékařem nebo lékárníkem. Přípravek by se neměl konzumovat při užívání léků na hypertenzi nebo cukrovku. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

SRH stimulant růstového hormonu 100 kapslí

Tribulus 90% 90 kapslí

Zlaté mléko kurkuma 300g

Fertility for Men 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie