Beta Ecdysterone 95% 90 kapslí

B
S
R
T
A
 
Kód zboží:59095001
Výrobce:Vemoherb
Dostupnost:skladem
 
Cena:767 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Original Bulgarian Ecdysterone 90 kapslí

Beta-Ecdysteron (95% extrakt)
Základní stavební kámen silových sportovců východního bloku.

Zaměření: silové sporty, svalová hmota a síla.
VemoHerb Ecdysterone obsahuje vysokoprocentní 95% extrakt čistého Beta-Ecdysteronu, který je izolován z rostliny Leuzeae Carthamoides.
Složení:
želatinová kapsle, Leuzea Carthamoides suchý extrakt (95% Beta-Ekdysteron), plnidlo maltodextrin, stabilizátor fosforečnan vápenatý, protispékavá látka stearan hořečnatý.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Beta-Ecdysteron, extrahový z rostlin Leuzeae Carthamoides233 mg
Dávkování:
1-2 kapsle 2x denně. Zapijte dostatečně vodou. K využití maximálního efektu, je nutné udržovat denní příjem bílkovin minimálně na úrovni 2 g bílkovin na 1 kg hmotnosti. Další možnosti dávkování: Základní 4-týdenní kůra VemoHerb Ecdysterone je doporučováno dávkovat ve čtyřtýdenních kůrách s dvoutýdenní přestávkou. Plná denní dávka je 5-10 mg na 1kg tělesné hmotnosti, rozdělená do tří dávek během dne. Pokud je Vaše hmotnost například 80kg, je Vaše dávka 400 – 800 mg denně = 2 – 3 kapsle denně, to znamená 3 x denně 1 kapsle. Pokud je Vaše hmotnost například 100kg, je Vaše dávka 500 – 1000mg denně = 3 – 4 kapsle denně, to znamená 3 x denně 1 - 2 kapsle. Po ukončení čtyřtýdenní kůřy, doporučujeme dvoutýdenní přestávku, následně doporučujeme celý cyklus zopakovat. Silové sporty a kulturistika: 8-týdenní kůra - kombinace VemoHerb Tribulus & VemoHerb Ecdysterone Týden 1 až 8 - VemoHerb Tribulus – stejné dávkování jako v základní 8-týdenní kůře pro VemoHerb Tribulus. Týden 5 až 8 - VemoHerb Ecdysterone - stejné dávkování jako v základní čtyřtýdenní kůře




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Maca 1500 mg + zinc + selenium 3 x 120 vege kapslí

Ashwagandha Extract 60 kapslí

Maca extrakt 10:1 100 kapslí

Ašvaganda vitánie BIO 120 kapslí ashwaghanda




Výrobky značky:

Kategorie