3.0 Anabolic Dagger 320g

T
E
Q
R
Z
 
Kód zboží:85395011
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:699 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

3.0 Anabolic Dagger 320g

BrainMax 3.0 - Optimalizátor
Brainmax 3.0 Anabolic Dagger je hormonální optimalizátor (maca5, tribulus3). Přírodní látky (maca5, tribulus3) obsažené ve složení mají pozitivní vliv na hormonální systém. způsobují zvýšení fyzické i psychické houževnatosti, zlepšují napumpování během tréninku a přivádí novou hladinu energie, motivace a chuti do tréninku (rhodiola, sibiřský ženšen).


Nyní aktualizované složení: Ztrojnásobili jsme obsah zinku. Legislativně problematický DIM byl nahrazen extraktem z brokolice. A ze složení jsme vyřadili sukralózu, abychom ulevili vašemu střevnímu mikrobiomu.

Obsahuje kombinaci přírodních látek (bylin), které mají pozitivní vliv na hormonální systém. (Díky tribulusu a mace peruánské)

Jedinečná směs látek, které zlepšují napumpování a tvrdost svalstva. (Díky vitamínu D6 - normální činnost svalů, tribulus - svalový tonus)

Látky obsažené vám chuť do tréninku a energii bez burnoutu a závislosti jako u klasických stimulantů. (Díky rhodiole)

Obsahuje plné dávky využitelných forem zinku a vitaminu D3, stejně jako bioperinu, které vedou k celkovému pozitivnímu vlivu na hormonální systém a imunitu. (Díky Vitamínu D, zinku, sibiřskému ženšenu, pískavici7, tribulusu.)

Jedno balení obsahuje 23 dávek o hmotnosti 320 g. Jedna dávka odpovídá cca 2 přesně zarovnaným odměrkám.

Příchuť: červený pomeranč.
Složení:
Složení: Pískavice řecké seno, Karnitin tartrát, Acetyl-L-Tyrosin, Tribulus terrestris, Extrakt z brokolice, Rhodiola rosea extrakt, Kreatin monohydrát, Sibiřský ženšen, Maca, Bioperin, Bisglycinát zinečnatý, Vitamín D3, Ochucení (Steviol-glykosidy, Přírodní aroma), Protispékavé látky (Fosforečnan vápenatý, Oxid křemičitý).
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Acetyl-L-Tyrosin0.8 mg
Bioperine3 mg
Bisglycinát zinečnatý (20%)50 mg
Karnitin tartrát/ carnitine tartrate/150 mg
Kreatin monohydrát4000 mg
L-citruline malate5500 mg
Maca extrakt 400 mg
Pískavice řecké seno200 mg
rhodiola rosea extrakt100 mg
Sibiřský ženšen200 mg
Tribulus Terrestris extrakt800 mg
Dávkování:
Dávkování: 2 přesně zarovnané odměrky 20 minut před tréninkem (nalačno) zamíchat ve vodě. Pro maximalizaci účinku a pozitivní vliv na hormonální systém (maca) berte BrainMax 3.0 i v netréninkové dny. Pokročilí uživatelé mohou užívat dvě dávky denně. (To znamená, 2 x 2 odměrky za den) Skladování: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě. Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Maca extrakt 10:1 300 kapslí

Fenugreek vege 90 kapslí pískavice řecké seno

Essential man formula 60 kapslí

LivSMART Ashwaghanda gummies 60 ks




Výrobky značky:

Kategorie