Can CellUp preworkout functional drink 500 ml

B
S
R
M
O
X
V
 
Kód zboží:02091146
Výrobce:Amix Pro
Dostupnost:skladem
 
Cena:43 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Can CellUp preworkout functional drink 500 ml

Energetický osvěžující sycený nápoj vynikající chuti s vysokým obsahem kofeinu, citrulinu, Beta Alaninu a taurinu.

Je obohacený o vitamíny skupiny B (B2,B5,B6), které přispívají se snížení míry únavy a vyčerpání. Obsažené látky podporují nabuzení před tréninkem nebo jinou fyzickou aktivitou.

Obsažené látky:
- Kofein příznivě stimuluje centrální nervovou soustavu a srdeční činnost. Kofein je pravděpodobně nejrozšířenější stimulant na světě, který se užíváním ve větším množství stává drogou.
- Citrulin je jedním z nejefektivnějších sportovních suplementů, využívaných zejména v boji proti fyzické únavě, ke zvýšení síly i podpoře regenerace. Dále zvyšuje produkci oxidu dusnatého, podporuje syntézu bílkovin a využití esenciálních aminokyselin.
- Taurin je důležitý pro správné fungování nervového systému. Zlepšuje koncentraci, koordinaci pohybů a pomáhá lepšímu transportu glukózy a aminokyselin do svalových buněk. Potlačuje únavu a oddaluje pocit vyčerpání.
- Beta Alanin zabraňuje tvorbě kyseliny mléčné. Tento efekt napomáhá k prodloužení časového intervalu tréninku, oddaluje únavu a vyčerpání organismu. Je zodpovědný za pocit štípání po celém těle!
- D- Glukuronolactone je látka přirozeně se vyskytující v lidském těle, protože vzniká v játrech při metabolismu glukózy. Je také velmi oblíbené nootropikum, které se užívá s cílem podpory mozkových funkcí, jako je paměť, myšlení a koncentrace. Glukuronolakton ocení především sportovci, studenti a lidé s náročnou fyzickou i psychickou prací pro zlepšení sportovního i mentálního výkonu.
- Tyrosin je neesenciální aminokyselina, která v těle podporuje tvorbu hormonu adrenalin. Tím výrazně stimuluje činnost kardiovaskulárního systému, podporuje spalování tuků a navíc zvyšuje výkon při zátěžových (sportovních) činnostech. Pozitivně ovlivňuje také centrální nervový systém a to podporou tvorby endorfinu, čímž zlepšuje náladu a motivaci pro cvičení.
- B2 je významnou látkou, která přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. V organismu vykazuje antioxidační aktivitu. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Uplatňuje se při metabolismu železa v krvi a pomáhá k udržení normálních červených krvinek. Má vliv na kvalitu pokožky a zraku.
- B5 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normálnímu energetickému metabolismu (podílí se na využití tuků, sacharidů a bílkovin), normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů, k normální mentální činnosti.
- B6 je nezbytný pro zpracování a tvorbu bílkovin. Významnou roli hraje také v krvetvorbě při tvorbě hemu, molekuly, která přenáší kyslík. Ovlivňuje funkce nervového systému. Dále má vliv na kvalitu kůže, zúčastňuje se také metabolismu cukrů.
Složení:
Cherry berry: čištěná voda, L-citrulin malát, oxid uhličitý, CarnoSyn® Beta-Alanin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; taurin, regulátor kyselosti: citrát sodný, D-glukuronolakton, N-acetyl L-tyrosin, konzervanty: sorban draselný, benzoan sodný; kofein, aroma, sladidlo: sukralóza; antioxidant: kyselina askorbová; sladidlo: acesulfam-K; kyselina pantotenová (vitamín B5), riboflavin (vitamín B2), pyridoxin HCl (vitamín B6).

Tropical: čištěná voda, L-Citrulin malát, CarnoSyn® Beta Alanin, regulátor kyselosti: kyselina citronová; Taurin, regulátor kyselosti: citrát sodný; D-Glukuronolakton, N-Acetyl L-Tyrosin, konzervanty: sorban draselný, benzoan sodný; kofein, aroma, sladidlo: sukralóza, antioxidant: kyselina askorbová; sladidlo: acesulfam K; B5 (kyselina panthotenová), B2 (riboflavin), B6 (pyridoxin).

Pepino apple: čištěná voda, L-Citrulin malát, CarnoSyn® Beta Alanin, regulátor kyselosti: kyselina citronová; Taurin, regulátor kyselosti: citrát sodný; D-Glukuronolakton, N-Acetyl L-Tyrosin, konzervanty: sorban draselný, benzoan sodný; kofein, aroma, sladidlo: sukralóza, antioxidant: kyselina askorbová; sladidlo: acesulfam K; B5 (kyselina panthotenová), B2 (riboflavin), pyridoxin HCl (vitamín B6).
Průměrné nutriční informace ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota22.8 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Sůl0.02 g
Tuky0 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0.2 g
Energetická hodnota5.4 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín B21.5 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová6 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.5 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Taurin1000 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
D- Glukuronolactone500 mg
Kofein anhydrate200 mg
L-citruline malate4000 mg
N-Acetyl Tyrosine500 mg
CarnoSyn® Beta – alanin1500 mg
Dávkování:
Maximálně jednu plechovku denně. Nejlépe 30 minut před fyzickou zátěží či jinou aktivitou. Upozornění: Během užívání tohoto produktu omezte používání léků, potravin nebo nápojů obsahující kofein, protože příliš mnoho kofeinu může způsobit nervozitu, podrážděnost, nespavost a příležitostně rychlý srdeční tep. Nepoužívejte tento produkt, pokud jste těhotná nebo kojící. Výrobek není určen pro děti.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Agrezz 20.8 g

Progressive Pre 750 g Agressive

Cellzoom hardcore active 20 x 7.5 g

Nitric Oxide 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie