Vitargo® Pure 1000g natural

B
E
R
S
X
V
 
Kód zboží:59014011
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:620 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitargo® Pure 1000g natural

Vitargo je patentovaný sacharidový doplněk dodávající energii pro svaly. Skládá se z objemných sacharidových molekul, které jsou svojí strukturou podobné svalovému glykogenu. Díky tomu se vstřebává velmi rychle a rychle dodává svalům palivo. Přidané ionty (elektrolyty) zlepšují hydrataci a práci svalů při vysokém - vytrvalostním i silovém výkonu.

Vitargo je revoluční, lehce stravitelný zdroj energie využívaný nejen olympijskými a elitními atlety, ale také miliony sportovců na všech kontinentech.
Jedná se o GMO free patentovanou formu komplexních sacharidů (speciální frakce amylopektinu) s unikátními vlastnostmi. Ideální molekulární struktura, která je téměř identická s molekulární strukturou svalového glykogenu (tím se odlišuje od standardních forem maltodextrinů, cyklických dextrinů s rozvětveným řetězcem atd.)

Vitargo nezatěžuje žaludek a vstřebává se cca do deseti minut, proto je vhodný před, během i po výkonu.
Zvyšuje hladinu glykogenu o 70% rychleji a o 77% více než standardní sacharidové kombinace, prochází 2,3x rychleji žaludkem, a to bez zažívacích problémů. Rychlost obnovení glykogenu během 1 hodiny po intenzivním cvičení je o 70 % vyšší. Až o 23 % vyšší výkon a průměrně o 10 % vyšší výkon oproti sportovním drinkům s maltodextrinem a cukrem. Vitargo je vhodným transportním médiem pro další účinné látky jako jsou volné aminokyseliny, kreatin, arginin a další, jejichž účinek výrazně znásobuje.
Složení:
100% kukuřičný škrob (Vitargo®, země původu: Švédsko).
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1593 kJ
Laktóza 0 mg
Sacharidy - uhlohydráty93 g
Sůl0.1 g
Tuky0.1 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0.3 g
Energetická hodnota374 kCal
Dávkování:
Smíchejte v šejkru 30 g (0,5 dl prášku) s 500 ml vody. Užívejte ihned po tréninku nebo začněte pít půl hodiny před a dopíjejte během tréninku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

VitarGo Crea-X 1000 g

VitarGo Load 2000 g

Amylopektin Waxy Maize 1500 g

Mug cake 360 g




Výrobky značky:

Kategorie