Professional Muscle shock 2in1 20 x 20ml ampoules

B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:91097011
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:738 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Professional Muscle shock 2in1 20 x 20ml ampoules

Dokonalá předtréninková formule s ideální kombinací Guarany, Kofeinu, Argininu, Beta alaninu a vitamínů.

Kofein stimuluje centrální nervovou soustavu, plní funkci termogenického faktoru a tím povzbuzuje metabolismus a urychluje spalování kalorií během tréninku i odpočinku. Kofein není jediná aktivní látky obsažená v guaraně, mezi další látky řadíme theofylin a theobromin.

Arginin podporuje vyplavování růstového hormonu, zlepšuje regeneraci, průtok krve, napomáhá napumpování svalů, přispívá k nárůstu síly a zlepšuje přísun kyslíku do svalů.

Beta-alanin je neesenciální aminokyselina, která je prekurozem karnosinu. Během výkonu se ve svalech hromadí metabolity způsobující svalovou únavu – například vodíkové ionty. Karnosin jejich koncentraci snižuje a tím pomáhá oddálit vyčerpání. Beta-alanin tak lze doporučit při dlouhotrvajícím fyzickém výkonu – při posilování, při vytrvalostním i jiném druhu sportu.





Obsahuje:
- Hořčík - přispívá k normální funkci svalů, normálnímu energetickému metabolismu a rovnováze elektrolytů. Pomáhá snižovat únavu a vyčerpání.
- Vitamin B1, B2, B6, B12, niacin, kyselina pantothenová a biotin přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.
Dobře fungující energetický metabolismus je důležitý pro výrobu energie, která má zase velký význam pro udržení základních funkcí v těle.
Kyselina pantothenová přispívá k normální duševní výkonnosti, tvorbě steroidních hormonů a vitaminu D.
Složení:
Voda, 4,1% beta-alanin, okyselující látka (kyselina citrónová), laktát hořečnatý, hořečnaté soli kyseliny citronové, 2,1% L-arginin hydrochlorid, aroma, hydroxid hořečnatý, 0,7% kofein, 0,7% N-acetyl-L-tyrosin, 0,6% taurin, 0,5% guaranový extrakt, konzervační látka (sorbát draselný), nikotinamid, sladidla (cyklamát, acesulfam K, sukralóza, sacharin), D-pantothenát vápenatý, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, thiaminmononitrát, prostředky proti spékání, hořečnaté soli mastných kyselin), kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin.
Nutriční informace v jedné dávce:
Biotin0.75 mg
Hořčík244 mg
Kyselina listová 0.3 mg
Kyselina pantothenová9 mg
Vitamín B1 - thiamin1.7 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.0038 mg
Vitamín B22.1 mg
Vitamín B3 - niacin24 mg
Vitamín B6 - pyridoxin2.1 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Arginin415 mg
Taurin150 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Beta alanine1000 mg
Extrakt z Guarany114 mg
kofein celkem200 mg
Dávkování:
1 ampule před tréninkem. Víčko se otáčí ve směru hodinových ručiček, dokud bílý kroužek nespadne. Prášek spadne do kapaliny. Po prudkém protřepání lze okamžitě vypít. Důležité informace: Nevhodné pro děti, dospívající, těhotné ženy, kojící ženy, osoby s citlivostí na kofein a osoby, které utrpěly infarkt. Zeptejte se svého lékaře, pokud užíváte antihypertenziva, máte onemocnění ledvin, jater nebo držíte dietu s nízkým příjmem bílkovin. Při konzumaci velkého množství kofeinu v souvislosti s fyzickou aktivitou nebo požíváním alkoholických nápojů nelze vyloučit nežádoucí účinky. Doporučená denní dávka by neměla být překročena! Žádná náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu! Uchovávejte mimo dosah malých dětí!




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Super Intra 780 g červený pomeranč

Muscle Bomb 600g

INOROL 100 kapslí

L-Citruline DL-Malate 300g




Výrobky značky:

Kategorie