Professional Kick speed booster 600 g

B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:91097008
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:749 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Professional Kick speed booster 600 g

Dokonalý předtréninkový posilovač pro efektivní a maximální výkon během tréninku. Optimálně sladěné složky podporující metabolismus s vitamíny B1 a B2 k potlačení únavy a podpoře soustředěnosti a koncentraci.

Cluster Dextrin® obsažený v produktu je směsí sacharidů s krátkým a dlouhým řetězcem. Cluster Dextrin® má vysokou molekulovou hmotnost a nízkou osmolaritu, což zkracuje dobu setrvání v žaludku. To vede k rychlejší absorpci ve střevě. Výsledkem je, že energie je svalu k dispozici včas.

Výhoda Cluster Dextrin® pro sportovce: můžete trénovat efektivněji, tvrději a déle, protože tělo má během tréninku i po něm dlouhodobě k dispozici energii. Podpůrně mohou působit polysacharidy obsažené v extraktu z astragalus, které zvyšují citlivost organismu na inzulín. To znamená, že ze sacharidů lze rychle získat energii hned na začátku tréninku.

Receptura je doplněna pomalu dostupným Palatinose®, extrakt z kurkumy a piperinu, který dokáže mnohonásobně zvýšit biologickou dostupnost kurkuminu v těle a zvýšit uvolňování beta-endorfinů, což zvyšuje odolnost vůči stresu a bolesti i při obzvlášť náročných trénincích.

Studie zjistily, že kurkumin tlumí tvorbu laktátu ve svalech, čímž podporujete výkonnost. Kurkumin navíc působí protizánětlivě, podporuje regeneraci a snižuje bolest namožených svalů.

Kick speed obsahuje také beta alanin, který stimuluje uvolňování karnosinu v těle. Karnosin je schopen udržovat acidobazickou rovnováhu při intenzivní svalové námaze, což může snížit hromadění kyseliny mléčné ve svalu.
L-arginin je semiesenciální aminokyselina, která je prekurzorem tvorby oxidu dusnatého. Oxid dusnatý dalšími reakcemi rozšiřuje cévy, což zlepšuje zásobení kyslíkem a krevní oběh. Tento vazodilatační účinek má také aminokyselina citrulin.
Tyto dvě aminokyseliny se však liší v příjmu do svalu. L-arginin je rychle dostupný pro svaly a rychle se spotřebovává. Citrulin má delší poločas, což znamená, že svaly mohou těžit z aminokyseliny dlouhodobě.

Rostlinná surovina Cognivia® je směs listů šalvěje zahradní a esenciálního oleje, který se získává ze šalvěje španělské. Podporuje kognitivní výkon a oslabuje přirozenou ztrátu výkonu v průběhu tréninku.
Složení:
34 % isomaltulóza, 16 % maltodextrin, L-arginin-alfa-ketoglutarát, L-citrulin DL-malát, beta alanin, citrát vápenatý, citrát draselný, extrakt z guarany, citrát sodný, okyselovač (kyselina citronová), citrát hořečnatý, aroma, extrakt směs (Salvia officinalis L., Salvia lavanduifolia), kofein, potravinářské barvivo (světlice barvířská, citrónový koncentrát), extrakt z kozlíku lékařského, sladidla (sukralóza, acesulfam K), riboflavin, thiaminmononitrát, extrakt z kurkumy, extrakt z černého pepře 1) Palatinose® 2) Cluster Dextrin® 3) Cognivia®.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1379 kJ
Sacharidy - uhlohydráty51 g
Sůl2.1 g
Tuky0.5 g
Z toho cukry32 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g
Bílkoviny - proteiny17 g
Energetická hodnota327 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Draslík1672 mg
Hořčík460 mg
Vitamín B1 - thiamin3.3 mg
Vitamín B25.2 mg
Sodík836 mg
Vápník1020 mg
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
L-Arginin AKG8800 mg
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Astragalus352 mg
Beta alanine6000 mg
Citrulin Malate7200 mg
Extrakt z černého pepře0.031 mg
Extrakt z Guarany3932 mg
Kofein680 mg
Kurkuminoidy0.944 mg
Kurkumový extrakt0.992 mg
z toho kofein472 mg
z toho piperin0.03 mg
Dávkování:
25g rozmíchejte ve 300ml vody denně. Optimální doba užívání je 30 minut před fyzickým výkonem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Professional Kick speed evolution 80 kapslí

Hype pump Nano 420 g

Shelter 450g červené plody

Best team preworkout cafeine free 500g pomeranč




Výrobky značky:

Kategorie