Inosin 90 tablet

I
E
Q
S
O
X
V
 
Kód zboží:53097001
Výrobce:Nutrihouse
Dostupnost:skladem
 
Cena:179 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Inosin 90 tablet

Inosin je přírodní látka, nukleotid, který v organismu zvýšenou tvorbou 2,4 bisfosfoglycerolu zlepšuje v krevních vlásečnicích uvolňování kyslíku do okolních tkání, včetně zlepšení doprovodných energetických dějů a tvorby ATP. Tento efekt se uplatní při zvýšených nárocích na dodávku kyslíku a energie při sportovních výkonech, při potížích s dýcháním nebo v prostředí se zhoršenou kvalitou vzduchu. Výrobek je vhodný pro všechny typy náročných sportů, kde se požaduje zlepšení výkonnosti, a to jak vytrvalostní, tak i silové. Jedinečný výrobek pro zlepšení kvality posilovacího tréninku (zkrácení přestávek) při těžkých cvicích a sportovních výkonech na kyslíkový dluh. U dlouhotrvajících vytrvalostních výkonů zvyšuje výkon, snižuje tepovou frekvenci a oddaluje nástup únavy dýchacích svalů. Vynikající v kombinaci s argininem nebo cysteinem! Po zákazu anabolických steroidů byl nejoblíbenějším povoleným doplňkem. Používání inosinu kardiaky a osobami s poruchami metabolismu kyseliny močové doporučujeme konzultovat s lékařem.
Složení:
Inosin. Želatinová tobolka. Pomocná protispékavá látka: Fosforečnan vápenatý.

Nutriční hodnota 100 g (1 tobolky):

Energetická hodnota 340 (2,21) kJ, 80 (0,52) kcal. Bílkoviny želatiny 20,63 (0,13) g. Sacharidy 0 g. Tuky 0 g . Inosin 79 (0,5) g.
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Inosin500000 mg
Dávkování:
Výrobek se používá pro podporu lepšího zásobení tkáně kyslíkem při zvýšeném tělesném výkonu. Tobolky se polykají nerozkousané a zapíjejí se dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek se používá před a nebo během tělesné zátěže. Nástup účinků při požití nalačno je asi po 30 minutách. Doporučená denní dávka 1-3 tobolky. Při tělesné zátěži v trvání do 2 hodin je možno přijmout celou dávku jednorázově, při delších výkonech se může rozdělit. Doporučená denní dávka se nesmí překročit. Není určeno pro děti a při nesnášenlivosti některé z uvedených složek. Nevhodné pro osoby s poruchami metabolismu kyseliny močové (dna). Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v suchu a teplotě do 25oC.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Professional Kick speed evolution 80 kapslí

INOROL 100 kapslí

Diamond line Turbo S preworkout 500g

A-AKG shot 80 ml malina s citronem




Výrobky značky:

Kategorie