Pre workout shot 80 ml citron s limetou

E
Q
V
W
 
Kód zboží:45097011
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:33 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pre workout shot 80 ml citron s limetou

Profesionální předtréninkový produkt založený na čtyřech synergicky se doplňujících aktivních látkách. Obsahuje komplex nejúčinnějších látek zaměřených na zvýšení vytrvalosti, koncentrace, svalový výkon a podporu lepšího a intenzivnějšího tréninku.
Složení:
Voda, beta-alanin, A-AKG (L-arginin alfa-ketoglutarát), citrulin malát, kyselina - kyselina citrónová; bezvodý kofein, aromata, regulátor kyselosti - citráty trisodné; maltodextrin, sladidla: acesulfam K, sukralóza, neotam; konzervační látky: benzoan sodný, sorban draselný.

Upozornění: obsahuje kofein. Výrobek může obsahovat sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Nutriční informace v jedné dávce:
Beta alanine800 mg
Citrulin Malate200 mg
kofein bezvodý100 mg
L-Arginin AKG400 mg
Dávkování:
Užívejte jednu porci (20 ml - 4 čajové lžičky) 3x denně s jídlem. Přípravek je určen pro osoby se zvýšenou fyzickou aktivitou. Nepřekračujte 3 porce během dne.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Professional Kick speed evolution 80 kapslí

INOROL 100 kapslí

Diamond line Turbo S preworkout 500g

A-AKG shot 80 ml malina s citronem




Výrobky značky:

Kategorie