Catua Bolix 100 kapslí testosterone booster

E
Q
B
S
T
A
 
Kód zboží:02097011
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:395 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Catua Bolix 100 kapslí testosterone booster

Catua Bolix- je velice účinná kombinace extraktu Catuaba Bark a extraktu Muira Puamav. Silný přírodní afrodiziakální stimulant podporující zvyšování hladiny testosteronu a zlepšení libida. Napomáhá při problémech s nespavostí a poruchách paměti.

Catuaba Bark je červená kůra malého stromu patřící do stejné čeledi jako keř koky a roste v deštných pralesích Jižní Ameriky. Kůra catuaby je po tisíciletí uctívána pro schopnost předat lidem svou sílu.

Je to způsobeno silným afrodisiakálním účinkem na lidský organismus. Přípravky z této kůry navozují erotické sny a následně sexuální touhu. Současná brazilská fytomedicína považuje Catuabu Bark za významný stimulant centrálního nervového systému s afrodisiakálními účinky, který posiluje především mužské pohlavní orgány.

Catuaba Bark se doporučuje při léčbě impotence, nespavosti, ztráty paměti a dalších psychických poruchách. Podstatné je, že se ani při dlouhodobém užívaní neprokázaly žádné vedlejší účinky. Japonští vědci nedávno potvrdili významné antibakteriální a antivirové účinky kůry např. u infekce escherichia coli a viru HIV, zatím však pouze na myších. To však dává tušit, že budoucnost využití Catuaby Bark může být velice zajímavá.

Muira Puama (též někdy nazývána Muara puama) je považována za nejcennější brazilské afrodiziakum. Používá se především k zvýšení libida. Mimo to se uvádí, že Muira Puama působí stimulačně, odstraňuje stres, působí při nervovém vyčerpání, slabosti a impotenci.
Složení:
Catuaba (Trichilia catigua), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), Muira Puama, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý

CatuaBolix obsahuje - Catuaba Bark Powder (Erythroxylum Catuaba), Muira Puama.

Methocel - (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)Catuaba (Trichilia catigua), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), Muira Puama, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý

CatuaBolix obsahuje - Catuaba Bark Powder (Erythroxylum Catuaba), Muira Puama.

Methocel - (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Catuaba Bark Powder500 mg
Muira Puama50 mg
Dávkování:
1 – 2 kapsle Catuaba bolix před spaním




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Isostar energy shot coffein 60 ml

BS BLADE 2.0 preworkout 200g mango meloun

Gutain 1500 120 tablet

A-AKG shot 80 ml malina s citronem




Výrobky značky:

Kategorie