Best team preworkout cafeine free 500g pomeranč

E
Q
B
S
R
V
 
Kód zboží:35097026
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:689 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Best team preworkout caffein free 500g pomeranč

BEST TEAM EVER PREWORKOUT je speciálně navržený předtréninkový přípravek pro nejnáročnější sportovce. Navíc je toto varianta bez kofeinu, který ne každému vyhovuje.

Rapidně zvyšuje výkonnost během tréninku, tvoří vasodilataci a napomáhá lepší cirkulaci krve. Pomáhá efektivněji budovat svalovou hmotu

CO JE BEST team ever?

BEST TEAM EVER PREWORKOUT pump je NOVÝ extrémně kvalitně složený před tréninkový komplexní preparát pro sportovce a osoby provádějící silově-vytrvalostní námahu. Zvyšuje výkonnost během tréninku, tvoří vasodilataci a napomáhá lepší cirkulaci krve.
BEST TEAM EVER PREWORKOUT je určen nejen pro zvýšení síly, ale i pro vytrvalost. Je perfektním "pre-workout" přípravkem, který nabudí vaše svaly před těžkým výkonem. Trénink se tak pro vás stane větším požitkem, díky pump-efektu se objem vašich svalů zvětší a díky vasodilataci se živiny dostanou rychleji do svalové tkáně, což vede k efektivnějšímu budování svalové hmoty.

napomáhá rozšíření krevních cév a vazodilataci
zlepšuje krevní mikrocirkulaci a zároveň i svalový pumpující účinek
podporuje centrální nervový systém
stimuluje krevní oběh
zvyšuje intenzitu a efektivitu tréninku
navyšuje rychlejší růst síly a svalové hmoty
Nitric Oxide reguluje krevní tok. Rozšiřuje cévy a dodává svalstvu větší množství kyslíku a živin. Svaly proto nabývají na objemu. Nitric Oxide patří mezi nejúčinnější přírodní anabolika, díky němuž se do svalové tkáně dostane více kyslíku a živin a svalová hmota tak rychleji nabude na objemu.

PRO KOHO JE URČEN BEST TEAM EVER?

Tento produkt je určen pro všechny lidi, kteří chtějí zlepšit své dosavadní sportovní výsledky. Tento doplněk poskytuje nespornou výhodu při fyzické námaze a zefektivní vaše cvičení.
Složení:
L-citrulin malát, L-arginin hydrochlorid, beta-alanin, N-acetyl-L-tyrosin, taurin, betain, glycin, protispékavá látka (kyselina ortofosforečná vápenatá), aroma, citrát sodný, cholin bitartrát, kyselina draselná soli citron, sladidlo: sukralóza, nikotinamid, barvivo (beta-karoten), D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, kyselina pteroylmonoglutamová.

Výrobek může obsahovat: mléko, sóju, vejce, lepek.


Nutriční informace v jedné dávce:
Draslík100 mg
Kyselina listová 401 IU
Kyselina pantothenová6 mg
Vitamín B122.5 IU
Vitamín B3 - niacin15 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.0 mg
Sodík100 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Taurin1000 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Beta alanine2400 mg
Betain1000 mg
Cholin Bitartrát400 mg
Glycine1000 mg
L-arginin hydrochlorid4000 mg
L-citruline malate6000 mg
N-acetyl-L-tyrosin 1500 mg
Dávkování:
20g prášku (2 odměrky) rozpusťte ve 300 ml vody a vypijte asi 30 minut před tréninkem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze užívat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Je důležité vést zdravý životní styl a vyváženou stravu. Skladujte na suchém a chladném místě. Doplňky stravy by měly být skladovány mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Professional Kick speed evolution 80 kapslí

INOROL 100 kapslí

Diamond line Turbo S preworkout 500g

A-AKG shot 80 ml malina s citronem




Výrobky značky:

Kategorie