Best team ever preworkout 500 g pomeranč

E
Q
B
S
R
V
 
Kód zboží:35097025
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:689 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Best team ever preworkout 500 g pomeranč

BEST TEAM EVER PREWORKOUT je speciálně navržený předtréninkový přípravek pro nejnáročnější sportovce.

Rapidně zvyšuje výkonnost během tréninku, tvoří vasodilataci a napomáhá lepší cirkulaci krve. Pomáhá efektivněji budovat svalovou hmotu

CO JE BEST team ever?

BEST TEAM EVER PREWORKOUT pump je NOVÝ extrémně kvalitně složený před tréninkový komplexní preparát pro sportovce a osoby provádějící silově-vytrvalostní námahu. Zvyšuje výkonnost během tréninku, tvoří vasodilataci a napomáhá lepší cirkulaci krve.


BEST TEAM EVER PREWORKOUT je určen nejen pro zvýšení síly, ale i pro vytrvalost. Je perfektním "pre-workout" přípravkem, který nabudí vaše svaly před těžkým výkonem. Trénink se tak pro vás stane větším požitkem, díky pump-efektu se objem vašich svalů zvětší a díky vasodilataci se živiny dostanou rychleji do svalové tkáně, což vede k efektivnějšímu budování svalové hmoty.

napomáhá rozšíření krevních cév a vazodilataci
zlepšuje krevní mikrocirkulaci a zároveň i svalový pumpující účinek
podporuje centrální nervový systém
stimuluje krevní oběh
zvyšuje intenzitu a efektivitu tréninku
navyšuje rychlejší růst síly a svalové hmoty
Nitric Oxide reguluje krevní tok. Rozšiřuje cévy a dodává svalstvu větší množství kyslíku a živin. Svaly proto nabývají na objemu. Nitric Oxide patří mezi nejúčinnější přírodní anabolika, díky němuž se do svalové tkáně dostane více kyslíku a živin a svalová hmota tak rychleji nabude na objemu.

PRO KOHO JE URČEN BEST TEAM EVER?

Tento produkt je určen pro všechny lidi, kteří chtějí zlepšit své dosavadní sportovní výsledky. Tento doplněk poskytuje nespornou výhodu při fyzické námaze a zefektivní vaše cvičení.

VÍCE O LÁTKÁCH

Tyrosin ve formě N-Acetyl a kofein

Stimulují nervový systém, což vede k významnému zvýšení koncentrace v průběhu tréninku.

Citrulin malát
Podílí na odstranění únavy. Podobně jako Arginin prospívá sexuálnímu životu. Při jeho užívání pocítíte méně únavy po sportovním výkonu.

Taurin
Sloučenina nejen příznivá pro detoxikaci organismu, ale také zvyšuje účinek již zmíněného kreatin malátu vzhledem k tomu, že je primárním transportérem této látky.

Beta-alanin
Aminokyselina, která umožňuje zdolat intenzivnější trénink a zamezuje okyselování svalů.

Arginin (AAKG)
Urychluje obnovu buněk, je nutný pro zvýšení syntézy bílkovin (proteosyntéza), zvýšená tvorba svalů lze vysvětlit jednak přímou stimulací růstového hormonu GH a také produkcí oxidů dusíku NO, které způsobují lepší prokrvení svalů - do svalu se tak dostává větší množství živin, zvyšuje se "napumpování svalů" a v konečném důsledku svalový růst.

Glycin
Napomáhá regulaci hladiny cukru v krvi a využití glukózy. Reguluje syntézu žlučových kyselin a jejich následný vliv na štěpení tuků. Důležitou roli má i při syntéze hemoglobinu a sekreci růstového hormonu. Jak již bylo zmíněno, jednou z látek, která se z něho tvoří, je kreatin. Proto ho často jako součást diety užívají ti, kteří chtějí dosáhnout nárůstu svalové hmoty. Může být užíván jako prevence svalové degenerace.

Betain
Betain je aminokyselina, u které se ukázalo, že má potenciální přínos pro boj se srdečními chorobami, zlepšuje složení těla, pomáhá budovat svaly a má vliv na úbytek tuku v těle. To vše díky jeho schopnosti podporovat syntézu bílkovin v těle. Podporuje i funkci jater a detoxikaci.

Cholin bitartrát
Cholin podporuje správné fungování nervového systému, podílí se na tvorbě a obnovování buněčných membrán, má blahodárný vliv na žlučník a játra. Cholin pomáhá kontrolovat množství tuku v játrech a snižuje riziko ztučnění jater. Snižuje inzulinovou rezistenci. Bitartrát zlepšuje vstřebávání cholinu v lidském těle.

Natrium - sodík
Sodík je velmi důležitý elektrolyt v těle s klíčovou rolí v kontrole rovnováhy tekutin, regulace krevního tlaku a přenosu nervových impulsů. Také pomáhá udržovat rovnováhu pH v těle a je důležitý v metabolismu vápníku.

Kalium - draslík
Důležitý minerál pro správnou funkci srdce, ledvin a dalších orgánů v těle. Zajišťuje svalový tonus, snižuje krevní tlak, ovlivňuje nervový systém a napomáhá celkové stabilitě vnitřního prostředí. Nízká hladina draslíku bývá často spojována s rizikem vyššího krevního tlaku, mrtvicí, rakovinou, srdečními chorobami, artritidou, zažívacími potížemi nebo neplodností. Vyšší spotřeba draslíku se může objevit u vrcholových sportovců a fyzicky pracujících lidí díky pocení, při kterém se draslík také vylučuje.


VÝROBA A CERTIFIKACE

Všechny látky v BEST TEAM EVER jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.

Složení:
L-citrulin malát, L-arginin hydrochlorid, beta-alanin, N-acetyl-L-tyrosin, taurin, betain, glycin, protispékavá látka (vápenatá sůl kyseliny ortofosforečné), aroma, citrát sodný, cholin bitartrát, draselné soli kyseliny citronové, kofein, Sladidla: sukralóza, nikotinamid, barvivo (beta-karoten), D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, kyselina pteroylmonoglutamová.

Může obsahovat: mléko, sója, vejce, lepek.

Obsah ostatních účinných látek v denní dávce:
Cholin bitartrát400 mg
Draslík100 mg
Kyselina pantothenová6 mg
L-citrulin malát6000 mg
Vitamín B3 - niacin15 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1 mg
Sodík100 mg
Obsah ostatních účinných látek v denní dávce:
L-Glycin1000 mg
Taurin1000 mg
N-acetyl L-tyrosin1500 mg
Obsah ostatních účinných látek v denní dávce:
Beta alanine2400 mg
Betain1000 mg
Kofein200 mg
Dávkování:
Užívejte jednu dávku (20g / 2 odměrky) ve 300ml vody a vypijte 30 minut před tréninkem. Uvedený denní příjem by neměl být překročen. Doplňky stravy nejsou náhradou vyvážené, pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Isostar energy shot coffein 60 ml

BS BLADE 2.0 preworkout 200g mango meloun

Gutain 1500 120 tablet

A-AKG shot 80 ml malina s citronem




Výrobky značky:

Kategorie