A-AKG shot 80 ml malina s citronem

E
Q
V
W
 
Kód zboží:45097007
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:37 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

A-AKG shot 80 ml malina s citronem

A-AKG je doplněk stravy vytvořený pro nejnáročnější sportovce. Nejčistší, vysoce pokročilá mikronizace přípravku umožnila získat nejstravitelnější formu Arginin alfa-ketoglutarátu.

Arginin alfa-ketoglutarát je chemická sloučenina kyseliny glutarové a argininu. Kyselina glutarová je produktem cyklu kyseliny citrónové, konečné fáze metabolismu všech organismů dýchajících kyslíkem, často označované jako Krebsův cyklus.
Arginin je jednou z aminokyselin, která se vyskytuje v našem těle a aktivně se podílí na nejdůležitějších životních procesech. Kombinace těchto dvou molekul tvoří synergickou sloučeninu (dvě sloučeniny spolupracují účinněji než samostatně).
L-Arginin má příznivé účinky na posílení imunity, podporuje regeneraci, spermatogenezi, reguluje množství krevního cukru a podporuje zásobování mozku a srdce kyslíkem.

Účinky A-AKG:
- Dokonale okysličuje a zlepšuje tak efektivitu během tréninku
- Podporuje regeneraci
- Zlepšuje sexuální výkonnost.
Složení:
Voda, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy (20%), L-arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG), kyselina: kyselina citrónová; regulátor kyselosti: citrát trisodný; aromata, sladidla: sukralóza, acesulfam K; konzervační látky: benzoan sodný, sorban draselný.

Upozornění: Obsahuje sladidla. Výrobek může obsahovat sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Arginin AKG2500 mg
Dávkování:
Užívejte 1/2 lahvičky (40 ml) denně. Nejezte více než 1 porci denně. Před použitím protřepejte.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Professional Kick speed evolution 80 kapslí

INOROL 100 kapslí

Diamond line Turbo S preworkout 500g

Guarana shot 80 ml hruška




Výrobky značky:

Kategorie