Optimal Recovery Whey 700g

B
S
R
T
A
 
Kód zboží:73099001
Výrobce:Puhdistamo
Dostupnost:skladem
 
Cena:473 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Optimal Recovery Whey 700g

OPTIMAL RECOVERY

Doplněk stravy v prášku se sladidlem.
Regenerační potréninkový doplněk
BIO sacharidy a BIO bílkoviny = palivo a stavební látky
BIO tapiokový maltodextrin a BIO syrovátkový protein
41 g sacharidů a 41 g bílkovin na 100 g
Holistické (celostní) složení produktu
Vynikající biodostupnost
Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel

Optimal Recovery poskytuje čisté palivo pro regeneraci po tréninku ve všech sportech. Jde o plnohodnotný regenerační nápoj, který obsahuje optimální poměr bílkovin a sacharidů. Tělu dodává ty nejnutnější a zároveň dobře vstřebatelné živiny po tréninku.

Optimal Recovery obsahuje vysoce kvalitní BIO koncentrát syrovátkové bílkoviny a snadno vstřebatelný BIO maltodextrin získaný z tapioky. Přidaný BIO kakaový prášek a přírodní aromata dodávají doplňku jemnou čokoládovou a plnou chuť. Doplněk má přirozené spektrum aminokyselin v optimálním poměru.

Proč regenerační doplněk stravy obsahuje vedle bílkovin i sacharidy? Je to jednoduché, v po tréninků jsou v těle vyčerpány zásoby svalového glykogenu, který je třeba obnovit. Bez něj nemůžou svaly fungovat - sacharidy jsou tedy nutnou součástí potréninkové regenerace.

Puhdistamo Optimal Recovery neobsahuje žádná umělá sladidla ani jakákoli jiná syntetická aditiva. Je slazený pouze steviol-glykosidy + obsahuje mořskou sůl Guerande®, která dodá potřebné minerály a stopové prvky.

Optimal Recovery je zaměřené na tři hlavní cíle potréninkové regenerace:
- Posílení tréninkových výsledků - nárůst svalové hmoty
- Zkrácení doby regenerace - regenerace svalové hmoty
- Zkrácení únavy - doplnění svalového glykogenu

Vyrobeno a vyvinuto ve Finsku.

Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.

Příchutě:
Vanilka a čokoláda

Balení: 700 g
Složení:
Složení:
BIO syrovátkový protein, BIO tapiokový maltodextrin, přírodní aroma, zahušťovadlo xanthanová guma, mořská sůl Guérande, BIO pražený kakaový prášek, sladidlo (steviol glykosidy). 96,6 % složek má biocertifikaci FI-EKO-201.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1527 kJ
Sacharidy - uhlohydráty41 g
Sůl0.75 g
Tuky2.8 g
Z toho cukry4.8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.9 g
Bílkoviny - proteiny42 g
Energetická hodnota360 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Kyselina asparagová4800 mg
Kyselina glutamová7800 mg
L-Alanin2200 mg
L-Arginin1100 mg
L-Cystein1000 mg
L-Fenylalanin1400 mg
L-Glycin800 mg
L-Isoleucin2700 mg
L-Leucin4600 mg
L-Lysin4100 mg
L-Methionin900 mg
L-Prolin2600 mg
L-Serin2300 mg
L-Threonin3100 mg
L-Tryptofan800 mg
L-Tyrosin1300 mg
L-Valin4600 mg
Dávkování:
Dávkování: Smíchejte 50 g (150 ml) s 400 - 600 ml libovolné tekutiny. Berte po ukončení tréninku, nebo kdykoliv během dne na svačinu mezi hlavními jídly. Balení obsahuje 14 dávek. Upozornění: Po otevření sáček pečlivě uzavírejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Post Load 1800 g

Post workout formula 500g




Výrobky značky:

Kategorie