ZMA - Zinc Mag 120 kapslí

E
Q
B
S
R
T
 
Kód zboží:35091111
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:319 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ZMA zinc mag 100 kapslí

ZMA je sloučenina zinku a hořčíku, intenzivně povzbuzující v organismu syntézu anabolických hormonů. Tento přípravek značně zesiluje anabolismus svalových bílkovin a redukci tukové tkáně. Zinek a hořčík se podílí na všech etapách syntézy a fungování testosteronu. Kromě toho zvyšují aktivitu růstového faktoru IGF-1, který plní funkci anabolického „posla” růstového hormonu.

Zinek je nezbytným stopovým prvkem, který se podílí na syntéze inzulínu a organických bílkovin, účastní se správného fungování imunitního systému a podporuje antioxidační ochranu organismu. Hořčík má vliv na správný nervový a nervosvalový přenos, stimuluje syntézu ATP a svalových bílkovin, díky čemuž ve spojení se zinkem umožňuje mnohem rychlejší nárůst svalové hmoty a efektivnější regeneraci po tréninku. Velké množství vitamínu B6 značně zvětšuje asimilaci zinku a hořčíku a využití těchto látek organismem.

ZMA (zinek-monometionín-hořečnatého) pomáhá udržovat optimální hladinu testosteronu a tím nepřímo vede k lepší výstavbě svalstva, odbourávání tuků a lepší regeberácii po tréninku. Vlastně není žádný jiný optimálnější suplement než ZMA. Protože zinek a hořčík mají největší význam pro anabolické metabolické procesy a sportovci mají skoro vždy jejich deficit, může suplementace se ZMA vést doslova k "zázračnému" účinku. Optimální vstřebání obou prvků je založeno na chelátové vazbě na aminokyselinu methioninu.

Nutričně - fyziologický základ působení ZMA:
1. Hořčík a zinek se účastní v nepřeberném množství metabolických procesů, pro sportovce je jsou to hlavně anabolické tělesné funkce.
2. ZMA s obsahem oxidu hořečnatého navázaného na methionin je optimální forma hořčíku a zinku.
Složení:
hořečnaté soli kyseliny citronové, oxid hořečnatý, mono L-methionin sulfát zinku, hořečnaté soli mastných kyselin, pyridoxin hydrochlorid (vit. B6), protispékavá látka, hovězí želatina, oxid titaničitý jako barvivo.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Hořčík150 mg
Vitamín B6 - pyridoxin3.5 mg
Zinek10 mg
Dávkování:
Během tréninkových a netréninkových dnů používejte 1-5 kapslí denně 30 min. před spaním. Zapijte velkým množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie