Goat Colostrum kozí kolostrum prášek 50g

B
S
I
Z
 
Kód zboží:85391111
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 243 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Goat Colostrum kozí kolostrum prášek 50g

100% kozí kolostrum v prášku je unikátní širokou škálou bioaktivních sloučenin jako jsou imunoglobuliny a laktoferiny, které posilují obranyschopnost organismu. Kolostrum je šetrně získáváno z volně pasoucích se koz na české farmě. Poté je kolostrum sušeno mrazem (lyofilizace) tak, aby se dalším zpracováním nezničila biologická hodnota kolostra. To vše s maximálním důrazem na čistotou. Chuť by se dala přirovnat k sušenému mléku. Navíc jej dobře snáší i lidé s intolerancí laktózy. V produkci je dodržený etický postup, který zaručuje, že první dávku kolostra dostávají kůzlata a poté je šetrně odebráno pro vlastní spotřebu.

Kozí kolostrum se svým složením blíží mateřskému kolostru, proto je i lépe stravitelné. Je vhodné také pro osoby s intolerancí laktózy, protože má nižší obsah α-s1 kaseinu. Mohou jej užívat i děti, protože se jedná o čistě přírodní produkt, který je možné užívat dlouhodobě. Nemá žádnou pachuť, která je typická pro některé produkty z kozího mléka.
Složení:
Složení:
100% kozí kolostrum. Obsahuje mléko a laktózu. Vyráběno v České republice pro firmu Votamax s.r.o.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
kolostrum100000 mg
Dávkování:
Dávkování: Dospělí: 1,5 g denně. Děti: 0,5 g - 1 g denně. 1,5 g odpovídají malé kávové lžičce. Doporučujeme užívat ráno před prvním jídlem, kdy jej můžete míchat s troškou vlažné vody nebo vložit rovnou úst. Je vhodné k dlouhodobému užívání. Nedoporučujeme kolostrum vmíchat do většího množství potravin, výrazně se tím zpomalí jeho trávení a je vystaveno kyselému prostředí v žaludku. Nikdy nevystavujte kolostrum teplotám vyšším než 64°C. Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě. Upozornění: Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Forte 60 kapslí

Colostrum 1000 mg 100 kapslí

Colostrum 100 kapslí

Kozí kolostrum 180 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie