Serrapeptase 130.000 IU 60 tobolek

D
Z
I
B
 
Kód zboží:53091115
Výrobce:Nutrihouse
Dostupnost:skladem
 
Cena:357 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Serrapeptase 130000 IU 60 kapslí

Doplněk stravy v želatinových tobolkách
Jedna tobolka obsahuje 130.000 IU enzymu Serrapeptázy.

Serrapeptáza (serrapeptidáza) je přírodní, bílkoviny (proteiny) štěpící (proteolytický) enzym, který produkuje přátelská bakterie z rodu Serratia, žijící ve vnitřnostech bource morušového (Bombyx mori). Enzym se získává z enterobakterií Serratia sp. E-15 v procesu kontrolované fermentace. Enzym přispívá k rozkladu a k odstranění poškozených buněk z organismu.
Složení:
Inulín, hydrogenuhličitan sodný, enzym serrapeptáza, pomocné kapslovací látky (oxid křemičitý, stearan hořečnatý, fosforečnan vápenatý), enterosolventní tobolka (odolná vůči žaludečním kyselinám).

Omezení:
Není určeno pro děti a těhotné ženy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte nejvyšší denní dávku.

Podmínky skladování:
Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, skladujte v suchu a teplotě do 25°C.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Serrapeptase65 mg
Dávkování:
Doporučená dávka jsou 2 tobolky denně. Jedna tobolka se užívá ráno nalačno, druhá tobolka se užívá večer, minimálně 2 hodiny po jídle. Tobolky zapijte větším množstvím vody, nejlépe 0,5l. Tobolky užívejte vždy nalačno a zapíjejte dostatečným množstvím vody! Pokud tak neučiníte, mohlo by dojít k rozpadu tobolky v žaludku, což může vyvolat žaludeční nevolnost. Aby byly tobolky dostatečně účinné, musí dojít k jejich rozpadu až v tenkém střevě.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pharma colostrum bovine 60 kapslí

Kozí kolostrum pro děti 140 kapslí

1.5 Adaptogenic hegemony 60 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie