Multi Enzyme 200 kapslí

D
Z
I
B
 
Kód zboží:52091111
Výrobce:Bodyflex
Dostupnost:skladem
 
Cena:268 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Multi Enzyme 200 kapslí

Velmi účinné enzymy pro trávení všech složek stravy (bílkoviny, sacharidy, tuky i vláknina).

Oproti běžným výrobkům, které většinou účinkují až v tenkém střevě, je tato 100% rostlinná směs enzymů aktivní již v žaludku, což výrazně urychluje a zesiluje celý proces trávení. Multi ENZYME je totiž resistentní k žaludečním kyselinám a aktivně pracuje v širším spektru pH 3,5-8,0 (v žaludku i střevě najednou).

Víte že enzymy jsou v těle důležité nejen pro trávení? S jejich pomocí se v lidském těle odehrávají veškeré biochemické pochody jako je obnova tkání, produkce hormonů, hojení chrupavek, úponů, zranění. Bez enzymů by v našem těle nemohlo nic fungovat.

Enzymů máme všichni nedostatek, protože jsme zatěžování zejména "mrtvou" tj. tepelně upravenou stravou, která neobsahuje enzymy žádné, protože jsou zničeny při teplotách nad 40 stupňů celsia. Tyto "ztracené" enzymy jsou ale potřeba pro trávení, takže si je tělo musí vytvořit v mnohem větším množství, než kdybychom konzumovali stravu v přirozeném stavu (syrovou).

Přednosti produktu:
•tráví sacharidy, bílkoviny i tuky
•zvýšení využití přijatých živin ve stravě
•působí v celém těle

Složení:
Papain (Papaya latex), Alpha-amylase (Aspergillus oryzae), Bromelain (ananas), Lactase (Aspergillus oryzae), Cellulase (Trichoderma reesei), neutralní Protease (Bacillus licheniformis), Lipase (Aspergillus oryzae), Nosič: maltodextrin. Želatinová tobolka.

Informace:
Doplněk stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladujte na suchém, chladném místě mimo sluneční záření. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců. Minimální trvanlivost: viz. obal. Obsah balení: 100 kapslí (34 g).
Průměrné nutritiční informace v jedné dávce
Energetická hodnota5.10 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0.2 g
Sůl0 g
Tuky0 g
Vláknina0 g
Z toho cukry0.014 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0.1 g
Energetická hodnota1.2 kCal
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Amyláza24000000 mg
bromelain600 U
celuláza200 U
enzymy ( laktáza, bromelin, papain)80 mg
laktáza4000 U
lipáza1000 U
papain200000 U
Proteáza6000000 mg
Dávkování:
Užívejte 2-4 kapsle těsně před jídlem nebo během jídla a zapijte dostatečným množstvím vody. Dávkování lze upravit dle množství a stravitelnosti jídla.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pharma colostrum bovine 60 kapslí

Kozí kolostrum pro děti 140 kapslí

1.5 Adaptogenic hegemony 60 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie