Enzymex multi 90 kapslí

D
Z
I
B
 
Kód zboží:02091115
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:353 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Enzymex multi 90 kapslí

EnzymEx Multi obsahuje široké spektrum důležitých enzymů nezbytných pro trávení a vstřebávání všech hlavních živin (bílkovin, sacharidů a tuků). Enzymy v tomto komplexu jsou mikrobiálního původu (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza). Tento výrobek je proto zcela rostlinného původu.

- zlepšuje vstřebávání živin
- je to přířodní produkt
- má rostlinný původ
Složení:
EnzymEx Multi obsahuje: hydrogenfosforečnan vápenatý, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), EnzymEx® komplex (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý, Di-Calcium Phosphate, Gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dyes: titanium dioxide), Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems), magnesium stearate, silicon dioxide
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1492.9 kJ
Sacharidy - uhlohydráty62.8 g
Tuky1.8 g
Bílkoviny - proteiny21.1 g
Energetická hodnota351.8 kCal
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Amyláza720 mg
Cellulase6 mg
Enzymex komplex150 mg
Lactase120 mg
Lipáza30 mg
Proteáza1800 mg
Dávkování:
EnzymEx Multi 2 kapsle denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC , chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Serrapeptase 260.000 IU 2 x 90 kapslí

Maca 700mg 90 kapslí

Kolostrum 500 kapslí

Enzymes pentacomplex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie