Colostrum 1000 mg 100 kapslí

B
S
Z
R
 
Kód zboží:02091131
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:355 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Colostrum 1000 mg 100 kapslí

AMIXTM Colostrum 1000
Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu

AMIX™ Colostrum 1000 je speciální produkt s obsahem kolostra (kravské mateřského mléka). Kolostrum (mlezivo) je takzvané prvotní mléko u savců, tvoří se v mléčné žláze těsně před porodem a je po porodu produkováno jen několik dní. Je velice bohatý ve svém nutričním složení, zejména díky vysokému obsahu kvalitních bílkovin, látek stimulujících imunitu, vitaminů, minerálů, stopových prvků AMIX™ Colostrum 1000 poskytuje přirozenou podporu imunity a růstu.

AMIX™ Colostrum 1000 je vyrobeno ze zmraženého, sušeného kostního kolostra, které ve standartizované formě obsahuje 30-60% IgG.


Benefity:
• podporuje imunitu
• podpuroje nárůst svalů
• 30-60% IgG
Složení:
Složení ve 2 kapslích: hovězí kolostrum 1000 mg, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý

Průměrné výživové hodnoty ve 100 ml:
Energetická hodnota 374 kJ / 1587 kcal
Bílkoviny 68 g
Sacharidy 21 g
Tuky <2 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota374 kJ
Sacharidy - uhlohydráty21 g
Tuky2 g
Bílkoviny - proteiny68 g
Dávkování:
Užívejte 2 kapsle dvakrát denně na lačno. Zapijte větším množství vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: tento produkt obsahuje ingredience pocházející z mléka.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pharma colostrum bovine 60 kapslí

Kozí kolostrum pro děti 140 kapslí

1.5 Adaptogenic hegemony 60 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie